Jačanje imuniteta

Lactalis BH pokrenuo akciju ''Mislimo na heroje u bijelom''

Podjelom u Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo, te Kantonalnoj bolnici Dr. Safet Mujuć u Mostaru, akcija je startala danas, a u narednim danima nastavit će i u ostalim bolničkim ustanovama u Sarajevu i Mostaru, ali i kliničkim centrima u Tuzli
Gospodarstvo / Promo | 20. 03. 2020. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lactalis BH pokrenuo je akciju ''Mislimo na heroje u bijelom'', u okviru koje će ljekarima i medicinskom osoblju u kliničkim centrima diljem naše zemlje biti dijeljeni mliječni proizvodi za jačanje imuniteta, Dukat b-Aktiv.

Foto: PR / Lactalis BH pokrenuo akciju 'Mislimo na heroje u bijelom''

Podjelom u Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo, te Kantonalnoj bolnici Dr. Safet Mujuć u Mostaru, akcija je startala danas, a u narednim danima nastavit će i u ostalim bolničkim ustanovama u Sarajevu i Mostaru, ali i kliničkim centrima u Tuzli i Banjoj Luci.

Foto: PR / Lactalis BH pokrenuo akciju 'Mislimo na heroje u bijelom''

''U vremenu kada je cijeli svijet pred izazovom borbe protiv pandemije koronavirusa (COVID -19), gdje je poštovanje zaštitnih mjera koje preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) ključno u prevenciji, solidarnost nam pomaže da ojačamo kolektivnu vjeru u pozitivan ishod. Ljekarima i medicinskom osoblju, koji su prvi na licu obrane, na ovaj način želimo uputiti našu podršku'', izjavio je Haris Kadenić, voditelj marekting sektora komapanije Lactalis BH.

Kopirati
Drag cursor here to close