Vrijedne nagrade

Konzum nastavlja nagrađivati susjede sa najboljim receptima

U prvom valu aktivacije nagrađeno je 14 susjeda, koje su poslale najbolje recepte,sa poklon bonom za kupovinu u Konzumu u vrijednosti od po 50KM.
Gospodarstvo / Promo | 06. 02. 2018. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konzum danas počinje drugi val aktivacije “Susjeda koji ti je recept?“ u okviru kojeg nastavlja nagrađivati susjede sa najboljim kulinarskim receptima.

Svakog tjedna u veljači Konzum će proglasiti najbolji slani ili slatki recept i nagraditi susjede koje su prijavile najbolje recepte vrijednim visokokvalitetnim setovima Ambition šerpi.

Pravila za učešće su vrlo jednostavna, potrebno je odabrati minimalno tri proizvoda iz aktualnog Konzumovog kataloga i osmisliti recept, te putem Konzumove web stranice poslati sastojke, način i trajanje pripreme, te priložiti fotografiju jela.

''Aktivacija „Susjeda koji ti je recept?“ do sada se pokazala izuzetno uspješnom, te smo u prvom valu, koji je trajao sedam tjedana dobili više od 1.000 recepata naših susjeda. Kako bismo naše susjede dodatno upoznali sa širokom akcijskom ponudom koju svakog tjedna donosi Konzumov katalog, odlučili smo uvesti jedan novitet, a to je uvjet da recept treba sadržavati najmanje tri proizvoda iz aktualnog kataloga.

Tako se naše susjede mogu prepustiti mašti i kreirati nove atraktivne recepte po svojoj želji, a sastojke nabaviti po sniženim cijenama zahvaljujući Konzumovoj akcijskoj ponudi. Želim podsjetiti da je Konzum nedavno snizio redovne cijene više od 1.500 proizvoda koji su u prodavnicama označeni žutim cijenama i to našim susjedama pruža dodatnu uštedu i mogućnost da uz povoljne cijene iskažu svoje kulinarsko umijeće“, rekla je Selma Ovčina, PRmanager Konzuma.

U prvom valu aktivacije nagrađeno je 14 susjeda, koje su poslale najbolje recepte,sa poklon bonom za kupovinu u Konzumu u vrijednosti od po 50KM.

Vrijednim nagradama bit će nagrađeni najbolji recepti i u drugom valu aktivacije, te Konzum poziva sve susjede da sudjeluju i pokažu svoju kreativnost i kulinarske vještine, a pri tome iskoriste dobre cijene i akcije koje Konzum nudi svakodnevno u više od 170 trgovina u Bosni i Hercegovini.

Detalje potražite na www.konzum.co.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close