MojSan na festivalu vjenčanja u Mepas Mallu u Mostaru

Kompromis u krevetu, kompromis u braku?!

Problematikom kompromisa u braku na vlastiti način se pozabavio i domaći brand MojSan, proizvođač sistema za spavanje, koji je nastup na Festivalu vjenčanja u Mepas Mallu u Mostaru
Gospodarstvo / Promo | 12. 04. 2018. u 20:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulaskom u svaku vezu, a naročito onu bračnu pristajemo na brojne kompromise koji su nužni za pravilno funkcioniranje bračne zajednice.

Problematikom kompromisa u braku na vlastiti način se pozabavio i domaći brand MojSan, proizvođač sistema za spavanje, koji je nastup na Festivalu vjenčanja u Mepas Mallu u Mostaru iskoristio da svoj doprinos budućim bračnim partnerima olakša u odabiru odgovarajuće podloge za spavanje. Bračna zajednica sa sobom nosi mnogo odricanja, kompromise, a jedna od njih je svakako ona u krevetu, jer ne odgovara svima ista podloga za spavanje.

"Obzirom da se sve više u posljednje vrijeme susrećemo sa upitima vezano za kvalitetnu preporuku odgovarajućih partnerskih izvedbi madraca odlučili smo se na Festivalu vjenčanja u Mepas Mallu prezentirati jedan od naših modela koji nudi riješenje za bračne partnere. Madrac MojSan Galileo Memory Silver svojom kombinatorikom nudi čak 16 različitih varijanti za spavanje u double varijanti bračnog kreveta. Na taj način smo uspješno odgovorili zahtjevima parova koje muče gore navedena pitanja u pogledu svojevrsnog kompromisa glede izbora ovog bitnog dijela namještaja" kaže Boris Franjković marketing manager brand MojSan.

Festival vjenčanja održan u Mepas Mallu u Mostaru pod okriljem kompanije Sfera iz Mostara i uz podršku Turističke zajednice HNŽ je privukao brojne posjetioce i mlade koji su imali priliku vidjeti i upoznati se sa novitetima brojnih izlagača i uživati u prikazanim revijama.

Kopirati
Drag cursor here to close