Živi kako zaslužuješ

Koliko puta u životu ste sebi rekli: E, sad je DOSTA?!

Pa šta ima? Kako si?, a vi kao da vas je roj pčela napao: Ma šta kako sam?..pa za poudit...on nije normalan, a tek ona...ja više ne znam jesam li pošla ili došla.
Gospodarstvo / Promo | 11. 05. 2018. u 17:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Način života koji vodimo dovodi nas do manjka vremena, stresa, manjka koncetracije, do krajnjeg da i od nekih stvari, pa čak i osoba odustanemo.

Pa onda od svega toga, napokon nađete vremena za kavu s vama dragom osobom...sjednete u vaš najdraži kafić, uz vašu prefini kavu i druga strana vas pita: Pa šta ima? Kako si?, a vi kao da vas je roj pčela napao: Ma šta kako sam?..pa za poudit...on nije normalan, a tek ona...ja više ne znam jesam li pošla ili došla.

A da ti ne spominjem šefa...Nego, jesi čula za onu, što je s onim... Niz je vjerojatan poznat.

Ako želite čuti o svemu ovom i više, a da vi vladate situacijom i živite život kakav zaslužujete možete čuti na predavanju/radionici: Nauči živjet život kakav zaslužuješ!

Predavanje će se održati 19.5.2018. u 11:00

Mjesto održavanja: Rehabilitacijski centar Život

Prijave možete poslati na facebook stranicu centra: https://www.facebook.com/Rehabilitacijski-centar Život

Prva radionica ovakvog tipa kod nas:

ZDRAVI POČETAK NOVOG DANA U ŽIVOTU!

ZDRAVA KUHARICA gdje ćemo raditi s kvalitetnim namirnicama koje imate u svojem životu, odbaciti ono što je trulo, očistiti ono što je povenulo, složiti recept za ŽIVOT kakav želite i zaslužujete- Živite svoje želje u realnosti

Na radionici ćemo naučiti o namirnicama:

- Strahu

- Zahvalnosti

- Fokusu

- Emocijama

- Kreiranju

- Odpuštanju

Čut ćete na primjerima da vam je dovoljno 48 sati za veliku promjenu!

Neki od nas su svjedočili ovom receptu!

Jedino što vam treba odlučiti i reći:

TO (ni) JE MOJ ŽIVOT!

Gost predavač:

Ivana Štefanić postala je life coach, motivacijski govornik i intuitivna savjetnica u jednom trenutku, a punih 35 godina se pripremala za to, osjećajući život i ljude na drugačiji način.

Zaljubivši se u marketing, izgradila uspješnu karijeru u srednjem i visokom menadžmentu u uglednim agencijama i tvrtkama (Red Bull, Unex, BMW).

Uspješno je položila tešku životnu školu: iskustvo bolesti i ozdravljenja, rušenja i gradnje poslovnih pozicija, ostavljanja svega iza sebe i stvaranja novog i boljeg života na kojem je danas beskrajno zahvalna. Svoja iskustva I znanje sada prenosi ljudima koji osjećaju strah od novih početaka, motivira ih, inspirira i intuitivno savjetuje kroz promjene u njihovom životu.


Ivana Štefanić: “Jedino o čemu nikad ne pričam na svojim predavanjim, konsultacijama, općenito u životu ne razmišljam, je smrt. Samo znam da postoji, jednom su me poslali u taj red. Izabrala sam drugi red u kojem je bila manja gužva

Kopirati
Drag cursor here to close