Klas neće povećavati cijene proizvoda, imaju dovoljno pšenice

Klas neće povećavati cijene proizvoda, imaju dovoljno pšenice

Gospodarstvo / Promo | 19. 03. 2020. u 16:16 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Klas svaki dan proizvodi brašno maksimalnim kapacitetom od cca 400.000 kg dnevno i to promptno šalje trgovcima širom BiH bez zastoja. Svaki dan pakiramo i isporučujemo tjesteninu, kruh i peciva te ostale proizvode iz svog širokog proizvodnog asortimana'', navode iz kompanije Klas.

Tvrde kako imaju dovoljno pšenice koju redovno dopunjuju od svojih dobavljača usprkos otežanim okolnostima i poskupljenju cijena žitarica na okolnim tržištima.

''Paralelno tražimo nove načine transporta za već kupljenu pšenicu'', dodaju.

''Iako smo suočeni sa povećanjem cijena sirovina od strane pojedinih dobavljača, mi kao društveno odgovorna kompanija koja brine o svojoj zajednici, nećemo povećavati cijene naših proizvoda, kako brašna, tako ni drugih namirnica. Naši maloprodajni objekti Bazar i Klas marketi neće, niti su povećavali cijene. Ostali maloprodajni lanci sami određuju cijene prehrambenih proizvoda na policama'', navode iz Klasa.

Klasova Velepekara je dovoljno snabdjevena sirovinama i ambalažom i neće prestajati s radom.

''U asortimanu Velepekare imamo nekoliko vrsta kruha koji su zapakirani u higijenskoj ambalaži, kroz automatizirani proces proizvodnje, bez dodira ljudske ruke i uz dodatnu pasterizaciju što osigurava dodatno higijensku ispravnost, svježinu i trajnost ovih proizvoda u periodu od 30 dana''.

''Ovi proizvodi su poznati kao Skockani Klasovi kruhovi – tu nudimo Bosanski, Zlatni, Sarajevski rezani, Skandinavac i Londonac, i odlična su alternativa kreiranju zaliha brašna jer se mogu konzumirati svježi i do 30 dana. Pored ovih, Visokoproteinski i kruh za dijabetičare (upakirani na isti način) imaju trajnost od 7 dana'', navode iz Klasa.

Dodaju kako je Klas uvijek bio na raspolaganju svojim sugrađanima i širokoj društvenoj zajednici u BiH, pa je tako i ovaj put.

Kopirati
Drag cursor here to close