Mepas Mall

KanditČokofest

Četvrtak 13. rujna 2018. od 19 sati na platou Mepas Malla
Gospodarstvo / Promo | 11. 09. 2018. u 13:51 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada udružite čokoladni raj sa zabavnim društvenim igrama, rezultat je nezaboravna avantura popraćena s mnogo smijeha! Plato Mepas Malla se u četvrtak, 13. rujna od 19 sati, pretvara u čokoladnu pozornicu, spremnu za sve kojima su smijeh, zabava i okus omiljene čokolade na prvom mjestu!

Božanstveni okusi Kandit čokolada uvijek dobivaju posebnu aromu kada ih podijelite s vašim najdražima, što je za nas bila savršena motivacija za još jedan Kandit Čokofest! Puno čokolade, zabave i smijeha samo su dio onogašto vas čeka na platou našeg centra.

Iskoristite svoje sposobnosti u društvenim igrama i probudite svoj natjecateljski duh jer one najbolje čekaju vrijedne nagrade. Pored vrijednih nagrada, najboljeg među natjecateljimačeka godišnja zalihanajboljih Kandit čokolada, s kojima su brojni slatki trenuci zagarantirani.

Zabavite se uz omiljenu čoko proslavu i ove godine te uživajte u najboljem shoppingu u gradu s brojnim sniženjima i fantastičnim ponudama koje smo spremili za naše posjetitelje. Povratak u školu bit će posebno lijep uz Back to school nagradni natječaj, a kako osvojiti odličan laptop i tablet saznajte ovdje.

Kao savršena uvertira u slatke Čokofest trenutke, na Facebook stranici Mepas Malla, čeka vas nagradni natječaj – zato požurite, zabavite se i uz malo sreće osvojitebogate Kandit poklon pakete klikom na poveznicu

Pozovite svoju ekipu na najzabavnije čokoladno natjecanje u četvrtak 13.9. na plato Mepas Malla i stvorite uspomene kojih ćete se uvijek rado sjećati. Najčokoladniji događaj je pred nama, a uzbuđenje ne možemo sakriti!

Čokoladna avantura prepuna zabave, društvenih igara i vrijednih nagrada može početi.

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close