D-mannURO brusnica

Kako se riješiti uporne gospođe E. coli? ...svi je znaju, a nitko je ne voli

Uz pomoć novog proizvoda D-mannURO brusnica, Pharmamed je našao rješenje za upornu gospođu E. coli.
Gospodarstvo / Promo | 12. 12. 2018. u 10:41 Promo
Kopirati

E. coli se veže za zidove mokraćnog mjehura izazivajući zapaljenje, bolove i druge tegobe i simptome. Uz pomoć novog proizvoda D-mannURO brusnica, Pharmamed je našao rješenje za upornu gospođu E. coli. To je dijetetski dodatak prehrani, čija glavna komponenta D-manoza se veže za bakteriju i zajedno sa njom se eliminira iz organizma putem urina.

D-mannURO je proizvod za koji Vam nije potreban recept, pogodan je za sve uzraste, bez poznatih interakcija i ne izaziva rezistenciju. Siguran preparat koji je pogodan i za dijabetičare uz kontrolu glikemije. Zbog toga je veoma uspješan za sprječavanje i prevenciju urinarnih infekcija.

Pharmamed je domaća bh. kompanija sa dugogodišnjom tradicijom koja je stekla povjerenje kupaca širom svijeta. Bogat asortiman koji izlazi iz naših pogona je proizveden sa puno iskustva. Stalnom kontrolom kvalitete, modernizacijom i strategijom poslovanja osigurala je asortiman od 210 proizvoda koje plasira na domaće i strano tržište.

D-mannURO brusnica - inspekcija protiv urinarnih infekcija!

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.