JYSK

Kako odabrati savršen madrac?

Neprospavane noći mogu se odraziti dugoročno na zdravlje, a neki od razloga nesanice može biti upravo loš madrac.
Gospodarstvo / Promo | 16. 09. 2019. u 15:30 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Često se cijeli život svodi na biranje, biramo partnera, hranu, odjeću, frizuru, i uvijek, nesvjesno, biramo onako kako mislimo da je to najbolje za nas i za naš uspjeh u životu. U tom užurbanom ritmu često zaboravimo da neke stvari odlučuju o našem raspoloženju sljedećeg dana, primjerice udobnost madraca na kojem spavamo, koji će odlučiti o našoj sudbini hoćemo li u sljedećem danu biti pokretni, aktivni, naspavani i bez bolova.

Zato se ovoga puta potrudite i izaberite najbolje JYSK savršene proizvode za spavanje, koji će odgovarati vašem stilu života, navikama i zdravlju.

Foto: PR / Kako odabrati ono najbolje za Vas?

Neprospavane noći mogu se odraziti dugoročno na zdravlje, a neki od razloga nesanice može biti upravo loš madrac. Ako je previše tvrd, može stvoriti pritisak u bokovima, ramenima i donjem dijelu leđa, zato Vam odluka za novim udobnim madracem može promijeniti život i životne navike.

Također, položaju u kojem spavate, pravi, kvalitetan madrac mora pružiti potporu bez obzira kakve ''egzibicije'' izvodili tijekom sna. Inače, istraživanja su pokazala da su poze u kojima spavamo izuzetno povezane s određenim osobinama ličnosti, putem kojih možemo saznati mnoge zanimljivosti o čovjekovom tijelu i navikama spavanja. Evo nekih savjeta kako uz kvalitetan madrac možete poboljšati svoj san uz pomoć i drugih JYSK proizvoda.

Foto: PR / Kako izabrati najbolje za Vas?

Za ljude koji spavaju u položaju ''fetusa'' savjetuje se da stave jastuk između koljena jer će na taj način biti manji pritisak na vaše mišiće i leđa, dok ljudi koji spavaju u položaju "vojnika" bi trebali spavati na površini koja podupire njihova leđa i zato je madrac veoma važan. Preporuča se da izaberete tvrdi madrac ili madrac srednje tvrdoće.

Iako spavanje na stomaku nije preporučljivo, jer se stvara pritisak na vrat, mnoge osobe su ljubitelji ovog položaja. Zato stručnjaci preporučaju da stavite jastuk ispod stomaka kako bi se smanjio pritisak ili možete spavati na niskom jastuku. Korištenje jastuka ispod koljena preporuča se i pri položaju ''morske zvijezde'' kako bi se smanjio pritisak na išijalni živac.

Foto: PR / Kako izabrati najbolje za Vas?

Ugodni i podržani snovi osigurat će vašu aktivnost sljedećeg dana kako bi pobijedili sve prepreke koje Vas očekuju u privatnom i poslovnom životu.

Kopirati
Drag cursor here to close