Najbolja ponuda

Još jedna uspješna godina je iza Telemacha

Puštanjem u emitovanje novog kanala Nova Sport u HD rezoluciji Telemach još jednom potvrđuje da ima i najbolju ponudu sportskih televizijskih kanala u BiH.
Gospodarstvo / Promo | 06. 12. 2019. u 18:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Telemach dodatno je ubrzala najbrži internet u BiH. Prateći svjetske trendove i najzahtjevnijim korisnicima –gamerima, Telemach nudi brzine interneta koje su nedostižne drugima.

Puštanjem u emitiranje novog kanala Nova Sport u HD rezoluciji Telemach još jednom potvrđuje da ima i najbolju ponudu sportskih televizijskih kanala u BiH.

Pretplatnicima Telemach-ovih EON paketa omogućava se praćenje više od 250 kanala od kojih je čak 75 u HD rezoluciji, uključujući i TV kanale sa najpopularnijim programima – Sport Klub (Premier league, Primera, Euroleague, NFL, Formula 1...), Nova S (Ubice moga oca, Žigosani u reketu, Senke nad Balkanom, Veče sa Ivanom Ivanovićem, Među nama, Ujka novi horizonti,), Nova BH ( Dnevnik, Nova IN, LZN, Konak kod Hilmije, Liga prvaka, utakmice reprezentacije BiH) N1 ( News program).

Iza kompanije Telemach je još jedna uspješna godina. Video klub Telemacha obogaćen je sa preko 16.000 popularnih naslova. EON smart box proglašen je najboljim set-top boxom na svijetu, a EON platforma najbrže je rastuća TV platforma u BIH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close