Bilo kad i bilo gdje – pametno upravljanje grijanjem

Jednostavno i energetski učinkovito grijanje pomoću regulacije grijanja Bosch EasyControl

S regulatorom sustava grijanja Bosch EasyControl u samo jednom uređaju povezuje se inteligentna tehnologija, učinkovita regulacija toplinske energije i visoki komfor posluživanja uređaja.
Gospodarstvo / Promo | 28. 11. 2019. u 11:41 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naporno ste radili i napokon dočekali zasluženi odmor. Rezervirali ste svoje odredište iz snova i provest ćete dva tjedna na veličanstvenim Karibima ili u zimskoj idili s cijelom obitelji. Međutim, brige vam stvara pomisao da će vas na povratku dočekati hladan dom. Razmišljate o tome da možda ostavite grijanje uključenim? Nema šanse! Znate i sami da bi vam onda račun za grijanje zadavao glavobolju. Tko na jednostavan, siguran i udoban način želi i iz daljine upravljati kućnim grijanjem može bez ikakvih poteškoća zahvaljujući regulaciji Bosch EasyControl CT200.

Foto:PR / Jednostavno instaliranje i brzo puštanje u rad

S regulatorom sustava grijanja Bosch EasyControl u samo jednom uređaju povezuje se inteligentna tehnologija, učinkovita regulacija toplinske energije i visoki komfor posluživanja uređaja. Zahvaljujući prepoznavanju prisutnosti ukućana s prijavljenim pametnim telefonima, automatski se smanjuje toplinski učinak grijanja čim ukućan izađe iz kuće. Tek nakon što se ukućan vrati kući, EasyControl ponovno regulira grijanje na višu temperaturu i time se može do 21 posto uštedjeti na troškovima grijanja.

Foto:PR / Sigurno upravljati kućnim grijanjem

U kombinaciji s pripadajućom aplikacijom (App) i Bosch inteligentnim radijatorskim radio termostatima, EasyControl željenu temperaturu može individualno namještati u do 20 prostorija i prilagođavati je trenutačnim potrebama.

Jednostavno instaliranje i brzo puštanje u rad

Dovoljno je samo nekoliko zahvata da inteligentni regulator izvrši svoju funkciju: instalater spaja termostate na radijatore, instalira EasyControl na zid i spaja ga s Bus priključkom sustava grijanja.

Foto:PR / Vizualno dopadljiv izgled

Nakon toga se EasyControl može bežično umrežiti s WLAN i svakim pojedinačnim termostatom.

Vizualno dopadljiv izgled

Bosch EasyControl ne postavlja samo mjerila vrijednosti inteligentne tehnologije, nego je i vizualno privlačan svojim modernim dizajnom. Svojom crnom ili bijelom staklenom površinom decentnog zaslona i bijelim kućištem elegantno se uklapa u stambeni prostor. Dvije LED pruge koje štede električnu energiju i dok regulator ne radi, osvjetljavaju zaslon i omogućavaju brzi pregled promjena postavki temperature ili smetnji u radu. To će regulator signalizirati decentnim svjetlom u različitim bojama.

Kopirati
Drag cursor here to close