Dvoetažna nekretnina

Javni poziv: Prodaja rezidencijalnog objekta u Neumu

Pravo na dostavljanje preliminarnih ponuda imaju sva domaća I strana fizička te pravna lica. U ponudi je potrebno navesti iznos u valuti KM, način plaćanja, rok važenja ponude, kao i kontakt podatke.
Gospodarstvo / Promo | 13. 03. 2018. u 11:12 Bljesak.info
Kopirati
Foto: Promo / Prodaja nekretnine u Neumu

HETA ASSET RESOLUTION BiH objavljuje javni poziv za dostavljanje preliminarnih i neobavezujućih ponuda za kupovinu rezidencijalnog objekta u općini Neum, Hercegovačko-neretvanska županija, sljedećih korisnih površina:

Površina objekta = 262,20 metara kvadratnih

Površina zemljišta = 305,00 metara kvadratnih

Iznimno funkcionalne arhitekture, ova dvoetažna nekretnina nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji uz obalu Jadranskog mora. Dizajnirana je kako bi u cijelosti zadovoljila standard ugodnog boravka u mediteranskom podneblju, kao i za potencijalni razvoj turistički orijentiranog poslovanja. Parkiranje je moguće u garažnom prostoru, projektovanom na suterenskoj etaži, a pristup je osiguran direktno sa gradske ulice.

Pravo na dostavljanje preliminarnih ponuda imaju sva domaća I strana fizička te pravna lica. U ponudi je potrebno navesti iznos u valuti KM, način plaćanja, rok važenja ponude, kao i kontakt podatke.

Preliminarnu ponudu s prilozima dostaviti u zatvorenoj koverti, sa naznakom: ‘’Ponuda za kupovinu rezidencijalnog objekta u Neumu – Ne otvaraj’’, na adresu: HETA BiH, Hamdije Čemerlića 2, 71000 Sarajevo, BiH.

Obilazak nekretnine u nazočnost predstavnika kompanije moguće je rezervirati u periodu od 9. do 23. ožujka 2018. godine, na kontakt telefon: +387 (0)33 706 024.

Krajnji rok za dostavljanje preliminarnih ponuda je ponedeljak, 26. ožujak 2018. godine do 15 sati.

Važna napomena: Faza prikupljanja preliminarnih ponuda prvi je krug u procesu prodaje nekretnine eliminatorne prirode. Pravna i fizička lica čije ponude budu prihvatljive bit će pozvane da sudjeluju u drugom krugu procesa tijekom kojeg se dostavljaju ponude koje se smatraju konačnim i obavezujućim.

HETA BiH zadržava pravo da ne prihvati nijednu ponudu.

*Navedeni podaci i za sve nekretnine su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim. HETA BiH ne preuzima odgovornost za potpunu točnost podataka, promjenu uvjeta ili opoziv ponude bez prethodne najave.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.