Dvoetažna nekretnina

Javni poziv: Prodaja rezidencijalnog objekta u Neumu

Pravo na dostavljanje preliminarnih ponuda imaju sva domaća I strana fizička te pravna lica. U ponudi je potrebno navesti iznos u valuti KM, način plaćanja, rok važenja ponude, kao i kontakt podatke.
Gospodarstvo / Promo | 13. 03. 2018. u 11:12 Bljesak.info
Kopirati
Foto: Promo / Prodaja nekretnine u Neumu

HETA ASSET RESOLUTION BiH objavljuje javni poziv za dostavljanje preliminarnih i neobavezujućih ponuda za kupovinu rezidencijalnog objekta u općini Neum, Hercegovačko-neretvanska županija, sljedećih korisnih površina:

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Površina objekta = 262,20 metara kvadratnih

Površina zemljišta = 305,00 metara kvadratnih

Iznimno funkcionalne arhitekture, ova dvoetažna nekretnina nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji uz obalu Jadranskog mora. Dizajnirana je kako bi u cijelosti zadovoljila standard ugodnog boravka u mediteranskom podneblju, kao i za potencijalni razvoj turistički orijentiranog poslovanja. Parkiranje je moguće u garažnom prostoru, projektovanom na suterenskoj etaži, a pristup je osiguran direktno sa gradske ulice.

Pravo na dostavljanje preliminarnih ponuda imaju sva domaća I strana fizička te pravna lica. U ponudi je potrebno navesti iznos u valuti KM, način plaćanja, rok važenja ponude, kao i kontakt podatke.

Preliminarnu ponudu s prilozima dostaviti u zatvorenoj koverti, sa naznakom: ‘’Ponuda za kupovinu rezidencijalnog objekta u Neumu – Ne otvaraj’’, na adresu: HETA BiH, Hamdije Čemerlića 2, 71000 Sarajevo, BiH.

Obilazak nekretnine u nazočnost predstavnika kompanije moguće je rezervirati u periodu od 9. do 23. ožujka 2018. godine, na kontakt telefon: +387 (0)33 706 024.

Krajnji rok za dostavljanje preliminarnih ponuda je ponedeljak, 26. ožujak 2018. godine do 15 sati.

Važna napomena: Faza prikupljanja preliminarnih ponuda prvi je krug u procesu prodaje nekretnine eliminatorne prirode. Pravna i fizička lica čije ponude budu prihvatljive bit će pozvane da sudjeluju u drugom krugu procesa tijekom kojeg se dostavljaju ponude koje se smatraju konačnim i obavezujućim.

HETA BiH zadržava pravo da ne prihvati nijednu ponudu.

*Navedeni podaci i za sve nekretnine su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim. HETA BiH ne preuzima odgovornost za potpunu točnost podataka, promjenu uvjeta ili opoziv ponude bez prethodne najave.

Kopirati