1.5l

Jana vitamin u novom pakiranju

Gospodarstvo / Promo | 17. 07. 2017. u 07:57 Agencije
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za cijelu obitelj i dovoljno energije za izazove pred njima, Jana vitamin od sada je dostupna i u pakiranju od 1,5l. Jer iako sunce inspirira na bavljenje raznim aktivnostima i uživanje na suncu, mnogima se čini kao da im tijelo odbija suradnju.

Umor i bezvoljnost simptomi su s kojima se ponekad susreću svi, od onih najmlađih do najstarijih. No, za razliku od nas, obaveze ne miruju. Kako bi lakše savladavali brojne aktivnosti Jana na tržište donosi obiteljsko pakiranje Jane vitamin immuno i Jane vitamin activity od 1,5l.

Što nam sve donose Jana vitamin immuno i Jana vitamin activity? Osim osvježavajućeg voćnog okusa uz malo kalorija, novo pakiranje osigurava vitamine i minerale za sve one izložene povećanim tjelesnim ili mentalnim naporima, ali i za one koji mnogo energije ulažu u osmišljavanje isprika za izbjegavanje bilo kakvih aktivnosti.

Uz vitamine B3, B5 i B6, Jana vitamin activity donosi bolju funkciju mišića, živčanog sustava te proizvodnju energije. A kao što i samo ime govori, uz vitamine B6 i B12, vitamin C i cink Jana vitamin immuno doprinosi normalnom održavanju funkcija imunološkog sustava.

Stoga, neka riječ „NE“ izostane iz vašeg rječnika. Idealnom kombinacijom vitamina i minerala u novom obiteljskom pakiranju Jane vitamin od 1,5l pokrenite cijelu svoju obitelj te uz manje umora i više energije kročite kroz svakodnevne obaveze.

Kopirati
Drag cursor here to close