Nastavak inicijative Save the Night

Jägermeister običnu noć pretvara u posebnu

Spremni ste za akciju i zabavu?
Gospodarstvo / Promo | 20. 11. 2021. u 12:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Save the Night globalna je inicijativa koju je pokrenuo Jägermeister za direktnu pomoć kreativnoj industriji tijekom prvih mjeseci pandemije virusa COVID-19. Druženja i zabava bila su rezervirana isključivo za virtualnu stvarnost i streaming servise, no uz nesebičnu pomoć Jägermeistera milijuni ljudi diljem svijeta su se mogli zabaviti kroz online aktivnosti koje su bile besplatne na web stranici: www.save-the-night.com.

Osim zabave za široke narodne mase, Jägermeister je kroz ovaj projekt osnaživao i nastavit će da osnažuje i Meistere odnosno majstore svog zanata kako širom planete, tako i one iz Bosne i Hercegovine.

Zahvaljujući #SavetheNight, ljudsko tijelo nepogrešivo poseže za starim mehanizmima i navikama - noge plešu u ritmu muzike, a razmišljanje o svakodnevnim brigama i problemima prestaje, bar na čas! Jägermeister garantira da ćete uskoro skakati u mjestu, bez obzira na lokaciju na kojoj se u datom trenutku budete nalazili, plesati bez ritma, gurati se, možda gunđati, prosuti omiljeni biljni liker po sebi ili po nekome od ekipe, uništiti omiljeni komad garderobe.

Spremni ste za akciju i zabavu? Ako je odgovor potvrdan, zapratite zvanični Jägermeister BiH Instagram profil i budite strpljivi - uskoro stižu informacije!

Kopirati
Drag cursor here to close