Mepas Mall

Izašao je novi broj Mepas Mall Magazina!

Ne propustite posjetiti info pult centra i požurite po svoj primjerak u čijim ćete stranicama uživati i probuditi slatke uspomene koje će vam izmamiti osmijeh na lice.
Gospodarstvo / Promo | 12. 10. 2017. u 18:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako bi se zahvalili na povjerenju koje nam svakodnevno ukazujete, svim posjetiteljima i kupcima sa zadovoljstvom predstavljamo novi broj Mepas Mall Magazina. Pregled događaja za koji nas vežu samo lijepa sjećanja i koji su obilježili razdoblje iza nas, uz najavu onoga što nas tek očekuje pogledajte u novom broju.

Nove modne avanture su pred nama i jedva ih čekamo prigrliti. Uživajte u savjetima za ljepotu, zdravlje i zavirite u modne izloge i nove modne trendove koji krase naš centar. Naše posjetiteljice su uvijek u koraku s trendom, a s nama su podijelile što misle o modi, stilovima i ljepoti.

 Na našim stranicama potražite inspiraciju za nove modne kombinacije, bilo da želite svoj business look dovesti do savršenstva ili želite sportsku varijantu odjevne kombinacije.Poznati svjetski brendovi pobrinut će se da i kroz sljedeću godinu budete u korak s trendovima uz mnoštvo detalja i dodataka stvorenih za sve prilike. Pogledajte naš izbor savršenog nakita, naočala, parfema, torbi i satova za sljedeću sezonu kreiranih da istaknu ono najljepše u vama. Nismo zaboravili ni na vaše mališane za koje smo sa zadovoljstvom pripremili posebnu  rubriku sa mnoštvom korisnih tema.

 U novom broju očekuje vas i pregled odličnih ideja za darove. Uz posteljine od najnježnijih materijala, neodoljive komade spavaćeg programa raznih stilova i praktične proizvode potrebne svakom kućanstvu biranje poklona postaje slatka briga, a shopping najzabavnija avantura.

 Brojni događaji i najbogatija ponuda samo su neki od razlogazbog kojih je Mepas Mall omiljeno mjesto za druženje, susrete i odličnu zabavu za male i velike.

 Ne propustite posjetiti info pult centra i požurite po svoj primjerak u čijim ćete stranicama uživati i probuditi slatke uspomene koje će vam izmamiti osmijeh na lice.

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close