Ispunite praznične želje i uštedite uz Visa kartice

Gospodarstvo / Promo | 28. 12. 2020. u 15:58 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove sezone možda nećemo dočekati i slaviti praznike okruženi većim brojem ljudi, ali to nije razlog da se ne potrudimo da nam ipak bude lijepo i da dragim ljudima pokažemo koliko nam znače, i u krajnjoj liniji udovoljimo sebi. Uostalom, praznične želje su tu, i svakako ih treba ispunuti.

Evo par prijedloga kako to da uradite i sačuvate svoj budžet, jer se kompanija Visa pobrinula da korisnicima Visa kartica obezbijedi popuste na najrazličitije proizvode i usluge.

Prerušite se u Deda Mraza

Vrijeme darivanja je već uveliko počelo. Ukoliko još uvijek niste napravili listu prazničnih poklona, iskoristite predstojeći period za to jer vas uz Visa kartice očekuju pogodnosti i pokloni pri online kupovini. I ne zaboravite da na listu poklona za svoje voljene osobe, dodate i poklone za sebe, drugim riječima budite sami svoj Deda Mraz.

Na sajtu www.ekupi.ba nalazi se širok asortiman proizvoda, tako da ćete uštediti ne samo vrijeme u potrazi poklona, već i novac, jer svako plaćanje Visa karticom donosi 10% popusta.

Ukoliko tražite jedinstvene poklone domaćih dizajnera i proizvođača tu je www.orea.ba na kojem vas očekuje do 20% popusta i poklon vaučer u vrijednosti od 20 konvertibilnih maraka samo za plaćanje Visa karticama.

Pripremite do sad neviđenu prazničnu trpezu

Sigurno da postoje recepti koje ste oduvijek htjeli da isprobate ali niste imali dovoljno vremena, ili vam je uvijek falio neki sastojak u kući. Sada je pravi trenutak da to promijenite i iznenadite svoje ukućane novim prazničnim specijalitetima.

Napravite spisak recepata, a onda pravac na www.ekupi.ba gdje ćete u kategoriji Supermarket pronaći sve potrebne namirnice. Ukoliko platite Visa karticama, dostava na vašu kućnu adresu će biti besplatna.

Nagradite sebe i druge i organizujte putovanje ili SPA vikend

Pretpostavljamo da vam je kraj godine bio naporan. Zato treba dobro da se odmorite i napunite baterije, prije nego što uhvatite nov zalet i krenete u nove izazove koji vas očekuju naredne godine.

Šta god da bude vaš izbor – boravak u planini sa porodicom ili wellness & spa vikend u nekom od obližnjih hotela, na www.ekupon.ba vas očekuje do 25% popusta ukoliko plaćate Visa karticom.

Saznajte više o ovim prazničnim pogodnostima na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close