Požurite s prijavama!

INTERA TP najavljuje novi ciklus obuke za CNC programera

Gospodarstvo / Promo | 29. 04. 2021. u 08:05 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uspješno održanog probnog predavanja u okviru obuke za CNC operatere, INTERA Tehnološki Park priprema i novi ciklus obuke za CNC programere. Ova obuka, koja se već nekoliko godina provodi paralelno s jednom od najdugovječnijih obuka u INTERA TP-u, onom za CNC operatere, polaznike uvodi u svijet CNC tehnologija koji je značajno utjecao na procese obrade metala, drveta i drugih materijala u proizvodnim poduzećima. Ove promjene su rezultirale sve većom potražnjom za ovim zanimanjima u Bosni i Hercegovini, ali i šire.

INTERA TP i Haas - uvijek na strani pobjednika!

INTERA Tehnološki Park član je svjetske HTEC mreže te je prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara u Europi za edukacije u području CNC tehnologija. HTEC centar zapravo je skraćenica od Haas Technical Education Center. Već četiri godine Haas je dio Formule 1, najskupljeg i najsofisticiranijeg tehničkog sporta koji svojim vozačima daje priliku postati najbržima i najboljima na svijetu. Upravo takve prilike, ali putem edukacija u području CNC tehnologija, INTERA TP nudi svojim polaznicima – postati stručan i dati puni gas ka razvoju svoje karijere kakvu ste do sada mogli samo zamišljati.

Broj mjesta je ograničen

Početak novog ciklusa obuke je planiran za ponedjeljak, 17.5.2021.godine u 17 sati. Kroz precizno oblikovan proces obuke, polaznici će steći ključne vještine potrebne za samostalno obavljanje posla CNC programera. Tijekom ukupno 50 školskih sati, polaznici će uz iskusne predavače steći znanja koja svaki CNC programer mora posjedovati za operacije tokarenja (turning), glodanja (milling), tokarenja-glodanja (turn-mill) te rezanja žicom (wire cut).

Prijave za novi ciklus obuke za CNC programere, otvorene su do 14.5.2021. godine.

Kako se prijaviti?

Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na [email protected].

Ovaj ciklus obuke se realizira uz potporu USAID-a (Američke agencije za međunarodni razvoj) kroz projekt WHAM (Workforce and Higher Access to Markets Activity) kojeg u Bosni i Hercegovini implementira IESC.

Kopirati
Drag cursor here to close