Za sve potrebe

iNovine, nabolji prijatelj vaše ulice: Na više od 500 kioska širom BiH atraktivne tjedne akcije

Svakog dana trebamo toliko toga, a kiosci iNovina na jednom mjestu nude veliki izbor različitih proizvoda i usluga.
Gospodarstvo / Promo | 20. 11. 2017. u 19:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesto na kojem uvijek kupujem svoj omiljeni strip. Kada mi ostane samo još marka od džeparca, opet svratim da izaberem žvake koje podijelim sa drugarima. Ni kavu više ne pijem u kući, jer najbolji prijatelj moje ulice nudi mi baš onu koju volim. Čokolada za mog unuka, najslađa je od tete koja uvijek zna šta on voli. Tako pričaju oni koji imaju prijatelja kupovine, a znate već što kažu za njih: Tu su uvijek kada zatreba!

Svakog dana trebamo toliko toga, a kiosci iNovina na jednom mjestu nude veliki izbor različitih proizvoda i usluga. Kupovina karata putem sustava kupikartu.ba, karata za gradski i prigradski prevoz, xbon, usluga kliker mjenjačnice, elektronska dopuna svih telecom operatera u BiH, Kava za van, usluge Lutrije , samo su dio su bogate ponude zbog koje kiosci iNovina uživaju reputaciju “najboljeg prijatelja vaše ulice”.

Vodeći maloprodajni lanac kioska u našoj zemlji, na više od 500 prodajnih lokacija, svakim danom, šireći ponudu proizvoda i usluga, želi biti prvi i najbolji izbor kupovine.

Posljednji novitet u ponudi iNovina jesu atraktivne akcije, gdje svakoga tjedan kupce očekuje novi proizvod po izuzetno sniženoj cijeni.

Svi ljubitelji čoko okusa ovoga tjedna mogu provjeriti da li je Milka ikad bila čokoladičnija. Velika, kraljevska Milka Noisette, po kraljevskoj cijeni, od nevjerovatnih 4,30 KM, obradovat će nepce sladokusaca, ali i njihov džep. Ovaj akcijski artikal u ponudi je do 29.11.2017., a potom slijede nove, ekskluzivne hit ponude na više od 500 kisoka iNovina širom BiH.

Pratite akcije na kioscima iNovina i uživajte u najboljoj kupovini koju jamči “najbolji prijatelj vaše ulice”!

Kopirati
Drag cursor here to close