Bookfest

Glasujte kako biste pomogli mostarskim knjižnicama

Bio je to događaj gdje su se mogle razmijeniti i darovati knjige dvjema gradskim knjižnicama - Narodnoj knjižnici Mostar i Narodnoj biblioteci Mostar.
Gospodarstvo / Promo | 18. 05. 2018. u 11:53 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Bookfest u Mepas Mallu

Osim što djecu poučavaju engleski jezik, članovi Helen Doron tima vjeruju da je junak svatko tko daje sve od sebe da pomogne drugima.

Vođeni tom činjenicom, i ove su godine bili dijelom globalne Young Heroes kampanje – Raeders are Leaders. Ovom internacionalnom kampanjom, kojoj je inspiracija bio upravo prošlogodišnji projekt Bookfest koji je ušao u finale među 20 najboljih, žele djecu potaknuti da 'oslobode' junaka u sebi i da omoguće svima da do njih dopre čarolija čitanja knjiga.

Helen Doron učenici su u subotu, 5. svibnja 2018. godine, u trgovačkom centru Mepas Mall organizirali Bookfest. Bio je to događaj gdje su se mogle razmijeniti  i darovati knjige dvjema gradskim knjižnicama - Narodnoj knjižnici Mostar i Narodnoj biblioteci Mostar. Program je obogaćen zabavnom i poučnom predstavom Abeceda književnosti glumca Ive Krešića.

S obzirom da je događaj natjecateljskog karaktera, zabilježen je kamerom. Video uradak se nalazi na službenoj stranici projekta gdje je u tijeku glasanje za najbolji projekt koji osvaja novčanu nagradu  (koja se prosljeđuje dvjema knjižnicama).

Glasati možete na sljedeći način: 1. kliknite na link, 2. izaberite državu Bosnu i Hercegovinu, 3. potražite Bookfest projekt, 4. kliknite LIKE/SHARE, 5. pozovite prijatelje da učine isto.

Hvala za svaki glas!

Kopirati
Drag cursor here to close