DJI Mavic 2 PRO

GET poklanja dron vrijedan skoro 3.000 KM!

GET Technology također vrši nabavu svih vrsta elektroničkih uređaja po narudžbi sa brzim rokom isporuke i jako povoljnim cijenama.
Gospodarstvo / Promo | 19. 11. 2018. u 18:00 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Osvojite dron

Povodom puštanja u rad novog webshop-a Tech.get.ba tvrtka Get Tehnology iz Mostara poklanja dron DJI Mavic 2 Pro, vrijednosti 2.800 KM.

Posjetite novu web trgovinu Get Technology gdje u širokoj ponudi između ostaloga možete pronaći i foto-video opremu, fotoaparate, objektive, dronove, stabilizatore - DJI, Nikon i  Zhiyun.

Osim toga, u ponudi ima i Arduino i Raspberry razvojne setove i komponente, 3D printere Ultimaker i Dobot te robote i robotske ruke Makeblock i Dobot.

Kao društveno odgovorna tvrtka te kao vid poticanja za bavljenje informacijskim znanostima, tvrtka GET nudi 10% popusta obrazovnim ustanovama na Arduino, Raspberry, Makeblock, Ultimaker i Dobot proizvode.

Važno je naglasiti da je dostava besplatna unutar BiH za sve narudžbe iznad 100 KM te mogućnost dostave u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji poduzećem. Uskoro će biti i u mogućnosti plaćanje karticom jednokratno i na rate online.

GET Technology također vrši nabavu svih vrsta elektroničkih uređaja po narudžbi sa brzim rokom isporuke i jako povoljnim cijenama. Više detalja pronađite na poveznici.

Kontaktirajte nas:

e-mail: [email protected];

Viber/What's App: +387 63 444 566

 

Osvoji dron!

Kako biste osvojili dron DJI Mavic 2 Pro, potrebno je ispuniti jedan od dva uvjeta:

1. Registrirajte se i kupite bilo koji proizvod na web trgovini Tech.get.ba

ili

2. Podijelite javno ovaj post na svom Facebook profilu, registrirajte se na web trgovinu i označite barem dvije osobe u komentar.

Nagradu izvlačimo 27. prosinca 2018 u 12 sati.

*obavezno je ispuniti barem jedan uvjet od dva ponuđena

*izvlačenje se vrši putem random.org aplikacije

*artikl je nov, garancija vrijedi od dana uručenja

Kopirati
Drag cursor here to close