Odbrojavaju se zadnji sati…

Gastro Pizza Pub 'Gonzales' otvara svoja vrata!

Novi objekt, koji će, nadamo se, postati omiljena destinacija vas i vaših prijatelja, dragih osoba i svih onih s kojima želite podijeliti užitak zajedničkog izlaska, nudi vam sjajno uređenje i najugodniju moguću atmosferu u 350 četvornih metara prost
Gospodarstvo / Promo | 22. 11. 2017. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od ovog četvrtka, 23. 11. Mostar postaje bogatiji za jedan vrhunski ugostiteljski objekt - Gastro Pizza Pub „Gonzales“, koji vam nudu užitak pravog pivskog puba, uz još jedan nivo iznad toga!

U „Gonzalesu“, osim nadaleko poznate pizze i čitave lepeze najboljih piva, možete uživati u čarima fantastične kuhinje, specijalno pripremljenog menija neviđenog do sada u Mostaru, sa specijalitetima iz čitavog svijeta, koji će vas iznenaditi lepezom okusa i načinom na koji se ti okusi stapaju s vašim omiljenim pićem.

Ako, možda, niste za pivo, a žeđ vam je nautaživa, izdvajamo najbolju ponudu viskija u gradu, njih više od 50 vrsta, kojom se u gastro pizza pubu „Gonzales“ posebno ponose.

Kad smo već kod ponosa, sve što će vam „Gonzales“ ponuditi, a ponudit će mnogo toga, očekuje vas po izuzetno popularnim cijenama.

„Fina klopa, fina cuga, za finu cijenu“, neka bude moto Gastro Pizza Puba „Gonzales“.

Novi objekt, koji će, nadamo se, postati omiljena destinacija vas i vaših prijatelja, dragih osoba i svih onih s kojima želite podijeliti užitak zajedničkog izlaska, nudi vam sjajno uređenje i najugodniju moguću atmosferu u 350 četvornih metara prostora.

Nema brige, osigurano je dovoljno mjesta kako za one koji vole šank, tako i za one koji vole intimnije druženje, a ponuda chefa kuhinje prilagođena je kako jednima, tako i drugima.

Svi ste dobro došli i jedva čekamo da vas vidimo! Gastro Pizza Pub „Gonzales“ nalazi se na spoju ulice Beiburških žrtava i Vukovarske ulice, na Rudniku.

I ne zaboravite, za vas smo otvoreni već od ovog četvrtka, 23.11.!

Kopirati
Drag cursor here to close