Osvoji PlayStation 5

Flipsaj & Osvajaj uz svoj omiljeni Corn Flips

Dok gledaš utakmice i bodriš svoje timove, grickaj Corn Flips grickalice, za koje te sigurno vežu najljepše uspomene iz djetinjstva, a uz to imaš priliku da osvojiš sjajne nagrade.
Gospodarstvo / Promo | 11. 06. 2021. u 06:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europsko prvenstvo u nogometu EURO2020 počinje i svi ljubitelji napokon će uživati u za njih najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. A što prati navijanje i fudbalsku groznicu? Odgovor je jasan, najbolje grickalice. Mi smo spremni, a ti? Dok gledaš utakmice i bodriš svoje timove, grickaj Corn Flips grickalice, za koje te sigurno vežu najljepše uspomene iz djetinjstva, a uz to imaš priliku da osvojiš sjajne nagrade. Stoga, vrijeme je da Flipsaš & Osvajaš!

Kako da Flipsaš?

Vrlo lako. U periodu od 11. 6. do 11. 7, kupovinom bilo kojeg proizvoda iz linije Gold Flips i Mr. Puffins, u minimalnoj vrijednosti od 2 KM, u bilo kojem maloprodajnom objektu Bingo d.o.o, dobijaš priliku da sudjeluješ i osvojiš super nagrade. Kada obaviš kupovinu svojih najdražih grickalica, pošalji SMS sa sadržajem poruke: broj fiskalnog računa (razmak) ime i prezime (razmak) grad, na broj 091 112 406.

A što osvajaš?

Svaki dan imaš priliku osvojiti Adidas fudbalsku loptu ili poklon paket Corn Flips proizvoda. Tjedno poklanjamo dva Samsung A51 mobitela, a dvoje najsretnijih osvaja glavnu nagradu, PlayStation 5.

Flipsaj s nama, zabavi se i osvoji jednu od 134 cool nagrade koje smo pripremili za tebe. 12. srpnja ćemo saznati tko su dobitnici glavne nagrade, a do tada Flipsaj & Osvajaj svaki dan.

Tko može sudjelovati?

Svi bh. ljubitelji našeg najpoznatijeg Gold Flipsa i nove flips zvijezde na tržištu za mališane, Mr. Puffinsa, mogu sudjelovati. Prisjeti se svih lijepih trenutaka, koji su nastali uz naš flips, od djetinjstva do danas. Proživi ih ponovo ili stvori sasvim nove uspomene.

Više informacija čeka te na www.cornflips.ba.

Budi dio Corn Flips nagradne igre Flipsaj & Osvajaj!

Kopirati
Drag cursor here to close