Razvoj poslovanja

Financijski kontroling i analiza poslovanja – interaktivni trening u INTERA Tehnološkom Parku

Kako bi još jednom doprinio razvoju poslovanja bosansko-hercegovačkih poduzeća, INTERA Tehnološki Park kroz svoj Centar za obuke organizira dvodnevni trening
Gospodarstvo / Promo | 06. 03. 2018. u 18:45 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Financijski kontroling i analiza poslovanja omogućuju da identificirate što funkcionira, a što ne u poslovanju. Povezati podatke u jednu cjelinu i imati cjelokupan pregled poslovanja želja je svakog menadžera. Odabrati koje modele trebate koristiti za ocjenu uspješnosti poslovanja, ispravno ih ocijeniti, analizirati novčani tok i procijeniti ispravnost financijskih izvješća – koraci su to koji razdvajaju uspješne od neuspješnih poslova. Upravo zato velike svjetske korporacije i uspješna poduzeća posežu za suvremenom filozofijom vođenja – kontrolingom.    

Kako bi još jednom doprinio razvoju poslovanja bosansko-hercegovačkih poduzeća, INTERA Tehnološki Park kroz svoj Centar za obuke organizira dvodnevni trening ''Financijski kontroling i analiza poslovanja'' koji će se održati 17. i 18. svibnja 2018. godine u prostorijama INTERA TP-a.

Kome je seminar namijenjen?

Seminar je namijenjen vlasnicima i menadžerima malih, srednjih i velikih poduzeća, financijskim i računovodstvenim menadžerima, kontrolerima i svim ostalim zainteresiranim za financijski kontroling i analizu poslovanja.

Što možete očekivati?

Kroz teoretski i praktični dio polaznici interaktivnog treninga će biti vođeni vrhunskim predavačima s dugogodišnjim iskustvom te će nakon seminara biti u mogućnosti razumjeti osnove, koncepcije i načine primjene kontrolinga u praksi. Također, polaznici će dobiti sliku o kontrolerskom sustavu u cjelini, spoznati kako različiti kontrolerski instrumenti međusobno komuniciraju te naučiti kako uspješno integrirati pojedinačne poslovne procese kroz kontroling.

Na dvodnevnom treningu će se obraditi teme poput konceptualnih osnova, potreba za kontrolingom, realnosti kontrolinga u domaćoj i međunarodnoj praksi, odnosa kontrolinga i drugih srodnih funkcija, procesa kontrolinga, Balanced Scorecarda, odnosa iz bilanci stanja i uspjeha, pogrešnog upravljanja i mnogih drugih.

Ukoliko u budućnosti želite lakše predvidjeti što očekivati, u koje proizvode ulagati, a koje napuštati, koje kupce izbjegavati, a koja tržišta razvijati, ovaj trening je pravo mjesto za Vas!

Prijavni obrazac moguće je pronaći na linku, a više informacija dobiti na [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close