Modernizirani prostor

Filijala Mikrofina u Mostaru u novom ruhu

Dio strateške politike poslovanja Mikrofina predstavlja i ulaganje u društvenu zajednicu, prvenstveno kroz donacije ustanovama koje se bave djecom i omladinom.
Gospodarstvo / Promo | 12. 12. 2019. u 22:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mikrofin u Mostaru od danas posluje u novom moderniziranom prostoru, prilagođenom savremenoj tehnologiji rada, gdje se krediti odobravaju po novoj, ubrzanoj proceduri.

''Više od 20 godina Mikrofin radi na usavršavanju svojih kreditnih proizvoda i procedura kako bi se adekvatno odgovorilo potrebama klijenata. Naši klijenti danas očekuju personaliziranu uslugu, jednostavnost i brzinu. Koncept novog enterijera poslovnica Mikrofina i drugačija tehnologija poslovanja koja omogućuje odobravanje kredita u roku od 20 minuta uz minimum dokumentacije kreirani su da zadovolje upravo takve potrebe'', istaknula je Dženita Livnjak, Šef poslovnice Mikrofina u Mostaru.

Foto: PR / Filijala Mikrofina u Mostaru u novom ruhu

Tehnološke inovacije i digitalizacija u velikoj mjeri mjenjaju navike klijenata, ali tradicionalna poslovnica još uvijek ima vrlo važnu ulogu u poslovanju naročito kada je u pitanju mikrokreditni sektor u Bosni i Hercegovini.

''Uz bržu uslugu, naši zaposleni sada imaju na raspolaganju i više vremena da daju adekavatan savjet klijentu kako bi on mogao donijeti najbolju moguću financijsku odluku. Osim toga, za klijente koji žele aplicirati za kredit od kuće, ali nisu vični novim tehnologijama opremili smo internet-kutak, gdje im je naše osoblje pri ruci da pojasni neku stavku ili prođe s njima korak po korak kroz cijeli zahtjev,'', rekla je Ivana Marić, savjetnica za klijente.

Foto: PR / Filijala Mikrofina u Mostaru u novom ruhu

Od svog osnivanja Mikrofin drži čvrstu lidersku poziciju na BH tržištu. U tom periodu više od dvije milijarde maraka je plasirano kroz kredite za preduzetničku i poljoprivrednu djelatnost, te za potrebe stanovništva.

Pored toga, dio strateške politike poslovanja Mikrofina predstavlja i ulaganje u društvenu zajednicu, prvenstveno kroz donacije ustanovama koje se bave djecom i omladinom.

Predstavnici kompanije Mikrofin posjetili su tijekom tjedna dvije osnovne škole - Drugu osnovnu školu u Konjicu te Prvu osnovnu školu u Stocu i tom prilikom im uručili donacije u vidu sportske opreme i rekvizita, te školskog namještaja za opremanje učionica.

Kopirati
Drag cursor here to close