#KaffeeUndKolačBitte

Eurowings postao partner Vokabule. Evo što to znači za Vas!

Slastičarna Aldi i Vokabula - centar za njemački jezik zajedno su prepoznali priliku da Mostaru i Mostarcima ponude nešto više, pa je tako rođeno najslađe prijateljstvo u gradu i serija besplatnih događaja za sve zainteresirane!
Gospodarstvo / Promo | 17. 04. 2018. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački jezik, koji postaje sve popularniji u gradu Mostaru, evoluira i dobiva sasvim novu notu uz Vokabulin događaj ‘Kaffee und kolač, bitte!’. Ova serija događaja održavati će se jednom mjesečno, i to svakog drugog ponedjeljka u mjesecu. O čemu točno je riječ i kakve to veze ima s Eurowingsom, saznajte u nastavku.

Aktualna 2018. postaje vrlo velika i važna godina za Vokabulu. Gledajući natrag u povijest, u nešto manje od dvije godine od svog osnutka, Vokabula je postala najozbiljnije ime kada je u pitanju njemački jezik u Mostaru. I to se izgleda još zadugo neće promijeniti.

Slastičarna Aldi i Vokabula - centar za njemački jezik zajedno su prepoznali priliku da Mostaru i Mostarcima ponude nešto više, pa je tako rođeno najslađe prijateljstvo u gradu i serija besplatnih događaja za sve zainteresirane!

 Kaffee und kolač, bitte!

 Uz učenje jezika bitno je i upoznati se s kulturom i civilizacijom zemalja njemačkog govornog područja. Cilj ‘Kaffee und kolač, bitte!’ serije događaja je pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku. Na ovim događajima se ne koriste udžbenici već autentične situacije i materijali iz stvarnog svijeta od kojih će svi imati priliku naučiti puno više od samog jezika.

 “Ideja vodilja u Vokabula centru oduvijek je bila omogućiti našim polaznicima da uspješno savladaju konverzacijske vještine, čak i na nižim jezičnim razinama. Imajući to na umu, razvili smo poseban program konverzacijskih “kava”, koji ne zahtijeva odlično poznavanje gramatike, već vam omogućuje da s postojećim predznanjem imate priliku usavršiti svoje konverzacijske sposobnosti.”, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

 Njemački dostupan svima - i to besplatno!

 Iz Vokabule napominju da će kava ili sok uvijek biti besplatni te da je ovaj događaj otvorenog tipa, što znači da su svi zainteresirani dobrodošli pridružiti se.

 Sudionici ovih događaja naučiti će nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave. Potrebno je da polaznici imaju određeno predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine. Sat konverzacije namijenjen je A2, B1 i B2 jezičnim razinama.

 Osim partnerstva sa slastičarnicom Aldi, Vokabula nastavlja iznenađivati i najavljuje generalnog sponzora ove serije događaja.

 Eurowings je uz Vokabulu, a uz koga ste Vi?

 Eurowings, niskotarifni zračni prijevoznik iz Njemačke, postao je generalni sponzor Vokabule za seriju događaja u slastičarnici Aldi.

 “Partnerstvo s Eurowingsom početak je jedne nove i uzbudljive ere u Vokabuli. Zadovoljni smo ostvarenom suradnjom i drago nam je što je Eurowings prepoznao značaj ulaganja u njemački jezik i njemačku kulturu. Ova suradnja  velika je podrška u realizaciji našeg planiranog programa za 2018. godinu, koja će pomoći ostvarenju misije da njemački učinimo dostupnim svima, ali i misiji širenja ljubavi prema ovom jeziku na jedan vrlo zanimljiv i kreativan način.”, izjavila je Ivana Vukadin.

 “Stvaranjem partnerstva s Eurowingsom, još jednom radimo nešto neočekivano i to potvrđuje našu originalnost, na koju smo jako ponosni. Sve što radimo i predstavljamo javnosti nije kopija već viđenog, već iza svega stoji specifična logika, poput ovog događaja i partnerstva, koja uvijek ima za cilj da to bude inovativno, a istovremeno i korisno. Sigurni smo da će mnogi biti oduševljeni što od sada mogu doći u najslađe mjesto u Mostaru i potpuno besplatno vježbati konverzaciju na njemačkom jeziku.”, dodala je ravnateljica centra.

 Obavezan poklon za sve, naravno!

 Prije svega, svi sudionici imati će priliku i prostor u zajedništvu vježbati konverzaciju na njemačkom jeziku. A kako bi sudionicima svaki događaj ostao u posebnom sjećanju, osigurali smo male poklone na kraju svakog našeg druženja. Tako će svi sudionici, uz garantirano ugodno druženje, smijeh i ogromnu količinu novog znanja, otići kući s malim znakom pažnje.

 Događaj će, osim jačanja konverzacijskih vještina sudionika, obilježiti i pozitivna energija, druženje i stvaranje novih kontakata.

 Dođite na besplatnu kavu ili sok

 Sudjelovati na ovoj seriji događaja vrlo je jednostavno: samo se kratko prijavite ovdje, a mi ćemo Vas na dan događaja preko SMS-a ili Vibera zamoliti da potvrdite svoj dolazak s kratkim DA ili NE odgovorom.

 Događaj će se održavati u obje slastičarne Aldi u Mostaru, a prvi događaj je na rasporedu u petak 20.4. od 18 do 19 sati u Aldiju na Rondou. Svoje mjesto rezervirajte ovdje.

 ‘Kaffee und kolač, bitte!’ događaj je otvorenog tipa, dostupan svim zainteresiram građanima, a oni koji ne mogu fizički doći, mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

 Više informacija o događaju i raspored svih događaja biti će uskoro objavljen na internetskoj i Facebook stranici Vokabule.

 Pratite ovaj događaj s hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Eurowings je uz Vokabulu, a uz koga ste Vi?

Kopirati
Drag cursor here to close