Sponzorirani članak

Elite Media proslavila svoj 22. rođendan

Marketinška agencija također u svom vlasništvu posjeduje i tiskaru za digitalni tisak velikih formata
Gospodarstvo / Promo | 05. 02. 2019. u 16:04 Sponzorirani članak
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elite Media d.o.o. Mostar renomirana marketinška reklamna agencija je u petak navečer, 1. veljače 2019. godine proslavila 22 godine rada u marketingu, zajedno sa svojih 250 poslovnih partnera i  prijatelja iz cijelog svijeta, među kojima su bili i načelnik općine Čitluk i Čapljina u prelijepom ambijentu Etno sela Herceg u Međugorju.

Elite Media d.o.o. je marketinška kompanija koja pored agencijskog poslovanja  u svom vlasništvu posjeduje preko 400 reklamnih površina na billboardima, city lightovima, bigboardima, wallscapeovima, kao i na video displayima koji su u novije vrijeme postali jako bitni kao reklamni medij, a u paketu sa svojim partnerima na području BiH raspolaže sa preko 2.500 reklamnih površina.

Foto: Promo / Elite Media proslavila 22. rođendan

Marketinška agencija također u svom vlasništvu posjeduje i tiskaru za digitalni tisak velikih formata na papiru, ceradama, folijama, platnu, kao i digitalni tisak na malim formatima     (vizitkarte, brošure, mali plakati, naljepnice). Agencija se također bavi i proizvodnjom svjetlećih reklama, totema i putokaza.

U prigodnom obraćanju uzvanicima gospodin Soldo je priopćio da je Elite Media dosta proširila svoje poslovanje na više grana, tako da je na današnji dan osnovana nova tvrtka pod nazivom Elite Media Group d.o.o. koja će djelovati kao grupacija svih ostalih sestrinskih firmi koji pripadaju toj grupaciji.

Foto: Promo / Elite Media proslavila 22. rođendan

Također je Soldo kao direktor Elite Media Group d.o.o. naglasio da gospodarstvenici trebaju više  komunicirati između sebe, razmjenjivati iskustva i mišljenja, upotrijebiti svoje sposobnosti i mogućnosti, da se omogući što više radnih mjesta, kako bi spriječili odlazak mladih ljudi u druge zemlje koji na taj način traže rješenje za svoju egzistenciju.

Mi kao marketinška kuća smo uvijek spremni pomoći gospodarstvenicima kroz marketinške aktivnosti unaprijediti i unijeti pozitivnu energiju u poslovanje.

Foto: Promo / Elite Media proslavila 22. rođendan

Također je naglašeno da taj skup ima višestruko značenje, da ovo druženje ima svrhu povezivanja gospodarstvenika koji nisu do sada ostvarivali zajedničku poslovnu suradnju, te njihovo povezivanje sa prisutnim mladim ljudima koji imaju potencijale u raznim sferama gospodarstva.

Večer je protekla jako pozitivno, a posebno moramo naglasiti da su delicije našeg poslovnog partnera Etno selo Herceg i zvuci naših domaćih tamburaša uzvanike zadržali do ranih jutarnjih sati.

Foto: Promo / Elite Media proslavila 22. rođendan

Više o nama možete vidjeti na www.elitemedia.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close