Drama moja....

DramaDan u Mepas Mallu Petak, 10. studeni 2017.

Gospodarstvo / Promo | 09. 11. 2017. u 13:20 Bljesak.info
Kopirati

I ovog desetog u mjesecu Mepas Mall za svoje kupce organizira najbolju avanturu koja vodi u svijet najpovoljnijih cijena. Sigurni smo da i vi, kao i mi, jedva čekate petak, 10.11.2017. da „ulovite“  najdraže komade na popustu koji može donijeti samo DramaDan!

Zima je na naše ulice došla prije svog kalendarskog početka, a sa sobom je donijela i neke nove trendove. Bajkerske gležnjače i jakne polako mijenjamo najvećim zimskim hitovima od kojih izdvajamo tople komade od lažnog krzna i visoke, zavodljive čizme.

Osim omiljenih zimskih klasika, nova sezona u naše ormare unijet će i razigrane nove trendove, koje već možete primijetiti na izlozima najdražeg centra. Vjerujemo da je ovo dovoljan razlog da nas posjetite u petak, 10.11.2017. i iskoristite posebno niske cijene.

Istražite široku ponudu Mepas Mall brandova koji dokazuju da je vrijeme monotone zimske garderobe daleko iza nas. Sve pogodnosti koje vam donosi DramaDan pogledajte na linku.

Ne propustite odlične popuste, posjetite nas i uživajte u najboljem shoppingu u gradu.

Vidimo se!


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.