Stručnjak za srčane aritmije

Dr. Ante Anić počeo s radom u Poliklinici Vitalis

Dolaskom ovoga liječnika Poliklinika Vitalis se može uskoro svrstati u sam vrh invazine kardiologije u ovom dijelu Europe.
Gospodarstvo / Promo | 03. 08. 2018. u 08:41 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Dr. Ante Anić u Vitalisu

Poznati zadarski invazivni kardiolog dr. Ante Anić je počeo sa ambulantnim radom u Poliklinici Vitalis iz Mostara.

Poliklinika Vitalis je dolaskom dr. Anića postala regionalni centar za liječenje srčanih aritmija. Uskoro u Poliklinici Vitalis na novoj lokaciji (Vukovarska bb) kreće sa radom i najmoderniji elekrofiziološki laboratorij i angio sala u ovom dijelu Europe.

U centru za liječenje artimija i odjelu invazivne kardiologije na čelu s dr. Anićem će se raditi:

• Elektrofiziološko ispitivanje srca
• Ablacija srca
• Koronarografija
• Ugradnja stenta
• Ugradnja bypassa
• Brojni drugi invazivni zahvati

Što je elektrofiziološko ispitivanje srca?

Elektrofiziološkim ispitivanjem utvrđuje se uzrok, ishodište i mehanizam nastanka aritmija, ali i najbolji način liječenja istih. Uz to se često radi radiofrekventna ablacija kojom se uspješno sprečavaju ponovna javljanja aritmija, a time i simptomi bolesti. Takvim bolesnicima većinom vise nisu potrebni lijekovi protiv aritmija.

Kandidati za elektrofiziološko ispitivanje su bolesnici s poznatim supraventrikulskim i ventrikulskim aritmijama radi dodatne dijagnostike ili radiofrekventne ablacije. Ista se koristi i za dijagnostiku potencijalnih aritmija kod bolesnika sa simptomima (palpitacije, omaglice, gubici svijesti) kod kojih aritmije nisu dokazane neinvazivnim metodama.

Doktor Anić će tijekom svog rada i boravka u Poliklinici Vitalis učiti i mlađe kolege ovom postupku. Ovaj Centar za intervencijsko liječenje aritmije je veliki dobitak za našu regiju, a poglavito za sve pacijente. Dolaskom ovoga liječnika Poliklinika Vitalis se može uskoro svrstati u sam vrh invazine kardiologije u ovom dijelu Europe.

Za više informacija i narudžbe kontaktirajte:
+387 36 310 210
+387 63 222 739

Poliklinika Vitalis, Mepas Mall 6. Kat (uskoro na novoj lokaciji Vukovarska bb)
Medicina dostupna svima

Kopirati
Drag cursor here to close