Kraš

Dorina s Domaćicom ili Napolitankama – napokon zajedno!

Gospodarstvo / Promo | 09. 12. 2015. u 09:40 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraševe čokolade sinonim su za kvalitetu i vrhunsko slatko zadovoljstvo, a brand Dorina u sebi objedinjuje stoljetnu majstorsku izradu čokolade i moderne trendove konditorske industrije.
Dorina je jedinstvena i zbog kontinuiranih inovacija u svom asortimanu koji je od ove jeseni bogatiji za tri nove čokolade koje su rezultat slatkog spoja tri jaka Kraševa branda u okuse koji će oduševiti sve slatkoljupce.

Dorina Napolitanke svakom svojom kockicom sreće pružaju savršeni užitak u raskošnoj čokoladnoj kremi i prhkim vafel listovima. A kada se spoje Dorina i neponovljiv Krašev keks Domaćica, obiteljska miljenica od 1957. godine - prepoznatljivog izgleda i oblika, rezultat je kombinacija na koju nitko neće ostati ravnodušan: najfinija tamna čokolada i keks u topivoj čokoladnoj kremi obavijeni su slasnim omotačem od mliječne čokolade.

Osim neponovljivim i jedinstvenim okusom, nove Dorina čokolade osvajaju i atraktivnim pakiranjima. Ekskluzivna, svjetlucava zlatna folija odnosno zlatni metalizirani etui čine ih idealnim poklonom najmilijima za nadolazeće blagdane.

Okusite sreću! Okusite nove Dorine!

Kopirati
Drag cursor here to close