Specijalisti

Dolazak gostujućih stručnjaka u Polikliniku Vitalis

Za više informacija ili narudžbe kontaktirajte: 036/310-210 ili 063/222-739
Gospodarstvo / Promo | 06. 08. 2018. u 15:31 Promo
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Vitalis vizual

U Polikliniku Vitalis iz Mostara u mjesecu kolovozu dolaze brojni domaći i inozemni stručnjaci, na redovite preglede i operativne zahvate.

Dr. Dubravka Vuković, spec. dermatologije i dermatovenerologije, doktorica sa iskustvom u KB Split usko specijalizirana za dermatologiju kod djece u subotu 18. kolovoza vrši stalnu ambulantu. Pregledajte svoje madeže ili druge promjene na vašoj koži, vlasištu ili noktima.

Dr. Mustafa Bazardžanović, spec. urologije i voditelj urologije u Tuzli, liječnik sa više od 600 odrađenih transplantacija bubrega. U Poliklinici Vitalis 18. kolovoza (subota) obavlja preglede, preglede ultrazvukom, operativne zahvate iz urologije (cirkumcizija, vazektomija, punkcije cista, vazektomija, varikokela...).

Dr. Slaven Kokić, spec. edokrinolog i dijabetolog, dugogodišnji liječnik i profesor u KB Split, 22. kolovoza obavlja preglede i savjetovanja u Poliklinici Vitalis. Jedan od najuglednijih liječnika u Hrvatskoj u ovoj branši bavi se problemima dijabetesa, štitne žlijezde, nadbubrežne žlijezde i ostalih problema koje možete imati.

Dr. Mislav Radić, spec. imunolog i reumatolog, ugledni liječnik iz KB Split 25. kolovoza dolazi na redovite preglede u Polikliniku Vitalis. Dr. Radić je svojim dolaskom u Mostar podigao imunologiju i reumatologiju na jednu višu razinu.

Dr. Aida Ćatić, doktorica specijalizirana za rad sa fillerima i botox terapijom obavlja konzultacije i zahvate. Danas je hijaluron postao nezaobilazan postupak za povećanje volumena usnica, volumena jagodica te korekcije nazolabijalnih bora, a da su hijaluron i hijaluronski fileri apsolutni trend kod estetskih korekcija. Za preglede i zahvate doktorica će biti dostupna 31. kolovoza i 1. rujna.

Dr. Biserka Rešić, vrhunski neuropedijatar iz Splita, u našoj ustanovi obavite preglede, UZV mozga ili EEG snimanja, a sve pod prismotrom ove iskusne doktorice. Doktorica je dostupna svaka dva tjedna u Poliklinici Vitalis.

Dr. Srđan Gornjaković, najbolji gastroenterolog u BiH, liječnik sa dugogodišnjim iskustvom u KC Sarajevo u Poliklinici Vitalis obavlja preglede, gastroskopiju i kolonoskopiju u sedaciji, polipektomiju, a uskoro kreće i sa invazivnim postupcima. Dr. Gornjaković je dostupan svaki tjedan u Poliklinici Vitalis.

Za više informacija ili narudžbe kontaktirajte:
036/310-210
063/222-739
www.poliklinikavitalis.com
Poliklinika Vitalis, Mepas Mall 6. kat Mostar
Uskoro na novoj lokaciji na 5 etaža (Vukovarska bb)!

Kopirati
Drag cursor here to close