2. lipnja

Dolazak gostujućih liječnika 2. lipnja u polikliniku Vitalis iz Mostara

U našoj Poliklinici koristimo najbolji filer Juvederm, koji može optimalno naglasiti vaše najbolje crte lica i pružiti vam prirodan izgled.
Gospodarstvo / Promo | 21. 05. 2018. u 13:33 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 2. lipnja u Poliklinici Vitalis možete pronaći vrhunske liječnike iz Hrvatske i drugih dijelova ove regije.

Dr. Aida Ćatić, doktorica specijalizirana za rad sa fillerima i botox terapijom obavlja konzultacije i zahvate. Danas je hijaluron postao nezaobilazan postupak za povećanje volumena usnica, volumena jagodica te korekcije nazolabijalnih bora, a da su hijaluron i hijaluronski fileri apsolutni trend kod estetskih korekcija.

U našoj Poliklinici koristimo najbolji filer Juvederm, koji može optimalno naglasiti vaše najbolje crte lica i pružiti vam prirodan izgled. Također radimo apliciranje botoxa na lice.

Dr. Slaven Kokić, spec. edokrinolog i dijabetolog, dugogodišnji liječnik i profesor u KB Split, obavlja preglede i savjetovanja u Poliklinici Vitalis. Jedan od najuglednijih liječnika u Hrvatskoj u ovoj branši bavi se problemima dijabetesa, štitne žlijezde, nadbubrežne žlijezde i ostalih problema koje možete imati.

Dr. Mustafa Bazardžanović, spec. urologije i voditelj urologije u Tuzli, liječnik sa više od 500 odrađenih transplatacija bubrega. U Poliklinici Vitalis obavlja preglede, preglede ultrazvukom, operativne zahvate iz urologije (cirkumcizija, vazektomija, varikokela…).

Dr. Dubravka Vuković, spec. dermatologije i dermatovenerologije, usko specijalizirana za dermatologiju kod djece u subotu 02.06. vrši stalnu ambulantu. Pregledajte svoje madeže ili druge promjene na vašoj koži, vlasištu ili noktima.

Dr. Biserka Rešić, vrhunski neuropedijatar iz Splita, u našoj ustanovi obavite preglede, UZV mozga ili EEG snimanja, a sve pod prismotrom ove iskusne doktorice.

Dr. Mislav Radić, spec. imunolog i reumatolog, liječnik iz KB Split dolazi na redovite preglede u Polikliniku Vitalis.

Za više informacija ili narudžbe nazovite 036/310-210

Poliklinika Vitalis, Mepas Mall 6. Kat Mostar - Polikliniku Vitalis uskoro možete pronaći na novoj lokaciji (Vukovarska bb) gdje će se prostirati na 4 etaže i sa širom paletom usluga koje će nuditi.

Kopirati
Drag cursor here to close