Piramida shopping centar

Dođite na proslavu 8. rođendana Piramida shopping centra

Piramida shopping centar u četvrtak 09.11.2017. godine proslavlja svoj 8. rođendan.
Gospodarstvo / Promo | 08. 11. 2017. u 12:09 Piramida shopping centar

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Piramida shopping centar slavi svoj 8. rođendan

Piramida shopping centar, omiljeno mjesto velikog broja građana Mostara u četvrtak, 09.11.2017. godine proslavlja svoj 8. rođendan. Iako je prošlo osam godina od otvaranja Piramida centra i danas smo jedan od najistaknutijih i najpopularnijih prodajnih objekata najvećeg grada u Hercegovini, samim time nezaobilazno mjesto za kupovinu i zabavu.

I ove godine smo se svojski potrudili da osiguramo poseban ugođaj za sve posjetitelje i da napravimo proslavu koja će ostati upamćena.

Od 11 sati za najmlađe počinje velika cjelodnevna zabava uz puno plesa, zabave i smijeha sa ukusnom rođendanskom tortom uz omiljene likove Mašu i Medu, oslikavanje lica i modeliranje balona.  U sklopu dnevnog shoppinga sa popustima razveselite svoje mališane odlaskom na lutkarsku predstavu "Tvrdoglavko" koja će se održati na drugom katu našeg centra u 17 sati.

Uplovite u čarobni svijet bajki, uživajte sa svojim mališanima u lutkarskoj verziji omiljene bajke i omogućite im nezaboravan dan prepun uzbuđenja. Osim besplatnog ulaza, osigurali smo besplatne grickalice i lizalice. Naravno, tu će biti mnogo igara i iznenađenja za posjetitelje.

Za sve posjetitelje pripremili smo našu sad već tradicionalnu rođendansku nagradnu igru „ Probuši me za sreću“. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi posjetitelji centra sa računom iznad 20KM iz bilo koje trgovine (osim Konzum trgovine)  u centru ostvarenim taj dan. U balone će biti umetnuti poklon bonovi od 10 do 100 KM.

Poklon bonovi moći će se iskoristiti od 10. do 31.11. 2017. godine.

Zavirite kolike smo vam popuste pripremili u našim trgovinama i buticima povodom proslave na slijedećem linku: http://www.socialapplications.co/redirect/12214.

 Hvala Vam na 8. godina povjerenja. Vidimo se!

 Vaš Piramida shopping centar,

Sve što trebam!

Kopirati
Drag cursor here to close