Do kredita za 30 minuta

Dočekajte ljeto spremni uz posebnu ponudu kredita Addiko banke sa atraktivnom ratom od 99 KM mjesečno

Addiko Bank Sarajevo vam svojom novom ponudom Addiko Blic gotovinskih kredita pomaže da snove i želje pretvorite u stvarnost. I sve to vrlo brzo i jednostavno.
Gospodarstvo / Promo | 01. 06. 2021. u 10:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se činilo da zima i hladni dani ove godine nikada neće završiti, proljeće je već tu. Sunčani dani i lijepo vrijeme polako postaju svakodnevnica u kojoj uživamo. Sa dolaskom lijepog vremena, u nama se budi želja da uljepšamo svoje okruženje i učinimo ga ugodnijim za život. Neki od nas razmišljaju o krečenju i sređivanju kuće ili stana, drugi o zamjeni ulaznih vrata ili stolarije, dok treći o renoviranju kupaonice ili kuhinje. Kupovina novog komada namještaja, koji već dugo gledamo, uskoro bi mogla postati realnost?

Dok vi razmišljate o uređenju doma, vaši prijatelji koji su proširili porodicu razmišljaju o kupovini novijeg i sigurnijeg automobila. Ovaj postojeći, već je spreman da bude zamijenjen. Možete ga prodati i uz dodatak od samo nekoliko tisuća KM, nabaviti noviji, udobniji i najvažnije sigurniji automobil.

Mnoštvo je i onih koji su poželjeli putovati. Ograničenje kretanja, ali i nemogućnost odlaska bilo gdje van granica polako postaje prošlost. Iako još uvijek nije moguće nesmetano putovati, situacija je značajno bolja nego tijekom prethodnih mjeseci. Ukoliko pripadate toj skupini, možete iskoristiti period „first minute“ ponuda i nakon zaista teške prethodne godine, priuštiti si odmor iz snova na zdravstveno sigurnoj destinaciji.

Foto: PR / Dočekajte ljeto spremni uz posebnu ponudu kredita Addiko banke sa atraktivnom ratom od 99 KM mjesečno

Bez obzira da li pripadate nekoj od navedenih kategorija ili imate neku drugu ideju za koju vam je novac potreban, ne morate više sanjati. Addiko Bank Sarajevo vam svojom novom ponudom Addiko Blic gotovinskih kredita pomaže da snove i želje pretvorite u stvarnost. I sve to vrlo brzo i jednostavno.

U vašoj budućnosti vidimo ratu od samo 99 KM mjesečno, za kredit u iznosu od 5.000 KM kojim ćete ispuniti svoje male i velike snove i uživati u svim blagodatima koje vam život pruža. U okviru ove posebne ponude, Addiko Blic gotovinski kredit otplaćujete na razdoblje od pet godina.

Vjerojatno ste navikli da ponude važe samo za određenu grupu klijenata, da vam banka traži da prebacite vaša primanja ili neke druge, manje ili više komplicirane zahtjeve. Addiko Bank Sarajevo je jasna, jednostavna i direktna bankarska organizacija, koja vam ovu ponudu nudi pod jednakim uvjetima bez obzira da li primate platu u Addiko Banci ili ne, te da li koristite bilo koji drugi proizvod. 99 KM može biti rata vašeg kredita ukoliko nas u bliskoj budućnosti kontaktirate.

Kao i u svim drugim ponudama, Addiko Bank Sarajevo, način apliciranja je veoma jednostavan. Možete doći u bilo koju poslovnicu Addiko Bank Sarajevo, a ako ne želite ili ne možete doći, mi smo vas spremni dočekati online. Dostupni smo putem naše web stranice addiko-fbih.ba, Facebook stranice Addiko Bank Sarajevo ili nas jednostavno možete kontaktirati na 033 866 666 ili [email protected].

Koji god način da izaberete, obećavamo vam da ćemo tražiti minimalnu dokumentaciju, te da ukoliko ispunjavate uvjete, kredit može biti odobren za svega 30 minuta, uz samo jedan dolazak u banku i samo uz osobnu kartu.

Ovu ponudu možete iskoristiti do 30.06.2021. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close