06.12.2017. u18:00 sati

Dječja modna revija i druženje sa svetim Nikolom u Mepas Mallu

Dječja modna revija i druženje sa svetim Nikolom u Mepas Mallu - srijeda, 06.12.2017. u18:00 sati na 3.katu centra
Gospodarstvo / Promo | 04. 12. 2017. u 14:46 Bljesak.info
Kopirati

Pred nama je vrijeme darivanja i vrijeme dragocjenih trenutaka s vašim najmlađima. Mepas Mall je sve vjerne posjetitelje u ovo predblagdansko vrijeme odlučio darovati posebnim programom: dječjom modnom revijom i zabavnim druženjem sa svetim Nikolom.

Nakon veselog dječjeg castinga, stručni žiri je odabrao male manekene koji će predstaviti kolekcije naših zakupaca na dječjoj modnoj reviji u srijedu 06.12.2017.u 18:00 sati na 3.katu  Mepas Malla.

Brandovi koji ćese predstaviti najslađe dječje kolekcije na modnoj reviji su: LC Waikiki, Tintilinić, Deichmann, Lindex, Juventa Sport, Okaidi, Bambi i Terranova.

Nakon završetka modne revije uslijedit će druženje i fotografiranje sa svetim Nikolom. Ovaj svetac zaštitnik je pomoraca, putnika, ribara i djece. Upravo je djeci posebno zanimljiv  jer na dan blagdana Svetog Nikole pronađu poklone u svojim čizmicama. Ove godine sveti Nikola stiže s  mnoštvom slatkih Kandit iznenađenja koje će podijeliti malim posjetiteljima.

Vidimo se  u srijedu u Mepas Mallu, centru izvrsne kupovine, mode i dječjeg smijeha 


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.