Jumbo

Djeca se vraćaju u školu, a mi imamo rješenje kako da budu spremna...

Gospodarstvo / Promo | 27. 08. 2020. u 15:24 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme školskih udžbenika je stiglo!

Ova godina je malo drugačija, pa definitivno trebamo nešto da uljepša školske dane. Ništa nije ljepše od boja, kvaliteta i cijena u Jumbu, gdje imate sve na jednom mjestu.

Posjetite Jumbo radnje i pronađite školske torbe, sveske, olovke, bojice i omote za sveske

Pribor za stručne predmete, kao što su lenjir, kompas itd., ali isto tako i za likovno kao što su makaze, ljepilo, kolaž papir i sve drugo što djeci treba da pokažu svoju maštu bez ograničenja. Sve iz vrlo širokog asortimana proizvoda, gdje možete birati ono što vam se najviše sviđa i odgovara vašem budžetu.

U Jumbu, djeca svih uzrasta mogu naći kišobrane i kabanice za kišne dane, termos boce i kutije za užinu, kao i dodatke za radni stol, tako da će uvijek imati pribor na pravom mjestu...slobodno obiđite sve rafe i kako smo vam rekli “sve imate na jednom mjestu”

I ako želite da sve te kombinacije učinite što ugodnijim i bez trošenja vremena, ili ako nemate automobil i ne da vam se da idete autobusom, ako ne želite da čekate u redu, samo idite na www.jumbo.ba u kategoriju Škola, izaberite proizvode, stavite ih u korpu i oni vam stižu na kućnu adresu. Online možete naći sve što možete kupiti u radnji, iz udobnosti doma i bez kontakta s drugim osobama.

Da, škola je ponovo tu i Jumbo vam daje šansu da širite dobru energiju, boje i optimizam koji svi trebamo ove godine.

Jumbo je dio Balfin Grupe, jedne od najvažnijih investionih grupacija na Balkanu i lidera na polju društvene odgovornosti.

Kopirati
Drag cursor here to close