Central Days 2019

Dani CENTRALA 2019 proslavljeni uz korporativnu himnu - Spojeni povjerenjem

Do sljedećeg susreta, ostajte nam zdravo i Spojeni povjerenjem!
Gospodarstvo / Promo | 23. 10. 2019. u 12:30 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Central osiguranje d.d., kao najbrže rastuća osiguravateljska kuća u BiH, na prostoru sportsko-rekreacijskog centra u Međugorju, organiziralo je društveni događaj za 700 prisutnih djelatnika, pod nazivom Central days 2019. U sklopu ove manifestacije po prvi put je intonirana korporativna himna nazvana po sloganu – Spojeni povjerenjem.

Službena himna - Spojeni povjerenjem, predstavlja dio korporativne kulture ove osiguravajuće kuće, te kod djelatnika potiče pozitivno samopouzdanje, vjeru u društvo i vlastite sposobnosti, jačanje timskog duha, upornost i kreativnost, što u konačnici rezultira odličnim poslovnim rezultatima, koji su predstavljeni u sklopu ove manifestacije i ambicioznim planovima za buduće poslovanje.

Službena himna je nastavak prepoznatljivog izričaja društva, gdje uz logo, zastavu i prepoznatljivi slogan, dokazuje ozbiljnost društva i najavljuje daljnje poslovne uspjehe.

Foto: PR / Dani CENTRALA 2019 proslavljeni uz korporativnu himnu - Spojeni povjerenjem

Ovaj jedinstven događaj organiziran je kao edukativno-motivacijski višednevni program, namijenjen prije svega djelatnicima ove kompanije s ciljem povećanja same produktivnosti njih samih. Cijeli program koji je proveden temelji se na principu da o kvaliteti i kapacitetima životne energije uposlenih ovise osobni i poslovni rezultati. S ovog skupa je poslano niz poruka koje se mogu iščitati u sljedećem: ako smo vrijedni - bit ćemo uspješniji, a ako smo uspješni - bit ćemo sretniji.

Ovakvi događaji služe za nova poslovna nadahnuća, prepoznavanje prilika za novim i inovativnim rješenjima u poslovanju, a cijelom timu pomažu da na vrijeme predvidi trendove poslovanja, te se brzo prilagodi svakoj situaciji za proaktivna djelovanja.

Central osiguranje d.d. je zastupljeno na području cijele Bosne i Hercegovine, na više od 180 prodajnih mjesta i na preko 40 stanica tehničkog pregleda.

Uspješno poslovanje je obilježeno inovativnim rješenjima u branši kao što su: registracija na principu „od vrata-do-vrata“, projekt usluge sve na jednom mjestu, prijava štete preko mobilnih aplikacija, isplata štete u roku od 24 sata i mnogim drugim rješenjima što su klijenti uvelike prepoznali na način da su nam dali povjerenje.

Foto: PR / Dani CENTRALA 2019 proslavljeni uz korporativnu himnu - Spojeni povjerenjem

Izdašnim interaktivnim marketinškim kampanjama, kontinuirano otvoreno komuniciramo s klijentima, čime smo visoko podignuli ljestvicu u oblasti osiguranja u Bosni i Hercegovini, te uvođenjem novih proizvoda i usluga za osiguranike, stječemo nove klijente.

Jasne poruke koje su poslane s okruglih stolova organiziranim na Central days 2019, ukazuju na direktan pristup klijentima i brojne pogodnosti koje im se nude, između ostalog i on-line praćenje procesa rješavanja štete.

Klijent će iz udobnosti svog doma imati mogućnost praćenje cijelog procesa, od prijave štete do zaključenja cijelog štetnog događaja, a da pritom neće gubiti vrijeme i dragocjene resurse na obilazak odvjetničkih ureda, traženje raznih zapisnika, posjeta procjeniteljima, nagodbi sa “mrkim“ šefovima šteta i sl.

U sklopu ove manifestacije utemeljena je i nagrada pod nazivom „Centralov zlatnik“, što predstavlja dobivanje posebnih priznanja i novčanih nagrada za sve najuspješnije djelatnike kompanije, što je posebno oduševilo prisutne, te im pokazalo da društvo o njima vodi kontinuiranu brigu, jasno analizirajući i cijeneći njihov poslovni rezultat.

Central days 2019 još jednom pokazuje jasnu strategiju kompanije, da kroz ovaj i slične programe direktno vodi računa u vidu napredne brige o svojim uposlenicima, a isti su individualno smišljeni prema vlastitim ciljevima i potrebama uposlenika, s ciljem povećanja poslovnih vještina za postizanje iznimnih poslovnih rezultata.

Nakon radnog dijela i prezentacije uspješnog poslovanja društva i odlične pozicije Central osiguranja na tržištu osiguranja BiH, organizirana su sportska natjecanja i to u: golfu, streljaštvu, tenisu, šahu, kartaškim igrama, odbojci, stolnom tenisom i naravno najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – nogometu.

Upravo na malonogometnom turniru, bez većih problema, kao već naviknuti na tržišnu utrku i snažan tempo koji svakodnevno nameću na tržištu, pobjednički pehar je odnije ekipa „No name-Prodaja“ iz sektora prodaje koja je pokazala zavidnu fizičku spremu i trkačke sposobnosti. Pobjednička ekipa iz prodaje osiguranja, nagrađena je pobjedničkim peharom, šampanjcem, kao i drugim vrijednim nagradama, što su primili kao dodatnu potvrdu svog statusa. Pored lidera u prodaji polica, postali su lideri i u nogometnim vještinama.

Za nastavak odlične atmosfere, uz raspjevane uposlenike koji su pokazali i zavidne plesačke sposobnosti, te umjetničku crtu kroz organiziranu likovnu koloniju „Central Art“ bili su zaduženi poznati BIH izvođači Haris Džinović kao i superiorna violinistica Lejla Piljević, te band PAB.

Uz prelijepo sunčano vrijeme, te odličnu gastronomsku ponudu tradicionalnih bosanskohercegovačkih specijaliteta, te zvukove himne - Spojeni povjerenjem, događaj je izazvao pozitivne emocije kod uposlenih u pogledu jačanja timskog duha društva, s jasnom porukom „ne tražimo mirno more, jer imamo snažna jedra“!

Do sljedećeg susreta, ostajte nam zdravo i Spojeni povjerenjem!

Galerija fotografija je dostupna na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close