Sve što trebam!

Dan žena u Piramidi

Gospodarstvo / Promo | 07. 03. 2017. u 12:25 Piramida shopping centar

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posjetite naš centar i razveselite ženu, majku, djevojku, kolegicu, prijateljicu kupnjom najdražeg parfema, mobitela, torbice, sexi rublja ili komadom trendy odjeće. Činite to uz popuste do 30% na cjelokupni asortiman u pojedinim trgovinama u Piramida centru.

Svi zaljubljenici u ručni rad, i nešto unikatno moći će potražiti svoj idealan poklon za najdražu osobu na štandovima Udruge Očima kreativaca 7. i 8. ožujka od 9 do 21 sat u prizemlju centra. Također, za to vrijeme moći ćete kupiti zumbule, primule i jaglace u uksranim zdjelicama po akcijskim cijenama.

Ukoliko ne znate gdje proslaviti Dan žena posjetite Lucullus bar u srijedu, 8.3. gdje vas od 21 sat zabavlja bend 45 stepeni. Za sve dame koje posjete centar Dan žena osigurali smo cvijet kao znak zahvalnosti za ljubav i poštovanje tijekom cijele godine.

Kako pokazali da ženu nisu idealni pokloni samo kućanski aparati, budite na valovima RDV-a u srijedu, 8.3. od 11 sati i u emisiji uživo pokušajte osvojiti neku od 7 vrijednih nagrada:

Parfumerija Nevena - poklon parfem Chloe Love story 100 ml
Sport Vision Outlet - 3 x poklon bon od 70 KM
Butik Brandly - poklon bon 50 KM
Trgovina Borsa - poklon bon od 20 KM
Elektro Jurić - poklon bon od 20 KM

Iskoristite popuste od 10 do 30% na cjelokupan asortiman povodom Dana žena u Parfumerija Nevena 7. i 8.3., a od ponude izdvajaju: popust od 20% na Clinique dekorativu, dok je određeni dio Dior dekorative snižen 20%, a aktulan je popust od 30% na: Estee Lauder, Trussardi, Moschino, Salvatore Ferragamo, Emanuel Ungaro.
Trgovina Intima Romanca ovaj praznik također slavi dva dana te Vas časti sa 20% popusta na cjelokupan asortiman, a knjižara Osvit-m je osigurala je 15% popusta na kožnu galanteriju.

U trgovini Borsa u tijeku je snizenje do 70%, te brojne akcije. Pristigla im je i nova kolekcija trendy i klasicnih modela tasna, novcanika i putnog programa.

Još uvijek su aktualna velika zimska sniženja do 60% u buticima Nevada& Nevada MEN, Urban mode, San, Pinky, Brandly, Borovo. Uskoro očekujte dolazak nove proljetne kolekcije.

Nedavno je otvorena prva Tintilinić BiH outlet trgovina, a pronaći ih možete u prizemlju centra i u bogatoj ponudi sniženih artikala i artikala na rasprodaji razveseliti vaše najdraže mališane.

Iz salona vjenčanica Diamond Bride koji se nalazi na 2. katu podsjećaju da do 15.3. traje popust od 50% na tri prekrasna modela večernjih haljina by Ivica Skoko.
Također, na novu kolekciju večernjih haljina imate popust od 30% (dodatnih 10% za gotovinsko plaćanje), te na već snižene modele dodatnih 20% popusta.

Iz trgovine Elektro Jurić pored aktualnih sniženja do 40%, najavljuju veliku proljetnu rasprodaju rasvjete.

Piramida shopping centar
Sve što trebam!

Kopirati
Drag cursor here to close