Nagradna igra

Dan žena u Mepas Mallu

Nagradna igra od 10. veljače do 7. ožujka 2019. godine
Gospodarstvo / Promo | 14. 02. 2019. u 11:08 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliko je lijepo biti žena? Uskoro se bliži dan kada slavimo slobodu, snagu i ljubav žena koju nam bezuvjetno svaki dan poklanjaju.

Iako zahvalnost prema svim ženama u našem životu trebamo iskazivati svakodnevno, 08.03. slavimo njihov poseban dan. Sve naše majke, sestre, djevojke i prijateljice trebamo podsjetiti da smo zahvalni na ljubavi koju nam pružaju, da imaju bitno mjesto u našim životima, te da njihova plemenitost i dobrota čine ovaj svijet boljim.

Mepas Mall je ove godine pripremio nagradnu igru “Dan žena u Mepas Mallu” kojom će obilježiti Dan žena i nagraditi ih vrijednim nagradama.

Od 10. veljače do 7. ožujka obavite kupovinu u Mepas Mallu u minimalnom iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru, preuzmite kupon na info pultu, te ga ispunite i ubacite u brandiranu kutiju u prizemlju centra! Vrijedne nagrade će zasigurno oduševiti svaku ženu i uljepšati njene trenutke njege.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri možete olakšati beauty svakodnevnicu uz odlične Philips aparate. Philips Lumea aparat za uklanjanje dlačica olakšat će vam borbu s dlačicama, te učiniti kožu glatkom i mekanom na dodir. Oduševit će vas i Philips pegla za kosu, te fantastični Philips uvijač kojim ćete vrlo lako postići željenu frizuru i biti spremne za izlazak u što kraćem roku. S Philips aparatom za pedikuru moći ćete se pohvaliti uvijek njegovanim stopalima, te dobiti nježnu i glatku kožu koju ćete s ponosom pokazati.

Odličan shopping vodi vas do još boljih nagrada! Vrijedne nagrade su izvrstan razlog da posjetite Mepas Mall, ostvarite kupovinu i obradujete svoje majke, prijateljice, djevojke ili sestre. Svaki od Philips uređaja će im zasigurno biti od pomoći i izmamiti im osmijeh na lice.

Nagradnu igru podržali su Techno Shop i Philips.

Svim pripadnicama ljepšeg spola od srca želimo sretan Dan žena!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close