Dan žena u Mepas Mallu

Nagradni natječaj od 10. veljače do 7. ožujka 2018. godine
Lifestyle / Flash | 21. 02. 2018. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poseban dan namijenjen pripadnicama nježnijeg spola nam je sve bliže, a zajedno sa njim uskoro stižu i vrijedne nagrade kojima ćemo ih razveseliti i dodatno uljepšati njihove jedinstvene trenutke. 

Proslavite s velikim ponosom Međunarodni Dan žena sa svojim majkama, sestrama, djevojkama i prijateljicama i budite im podsjetnik na sva divna djela kojima su učinile ovaj svijet boljim mjestom za život. Mepas Mall se pobrinuo da i ove godine izazove njihov najljepši osmijeh i posebnim nagradnim natječajem učini ovaj dan nezaboravnim.

Osvojite odlične Philips uređaje koji će svojom snagom i optimalnim rezultatima oduševiti svaku ženu. Uljepšajte dragim ženama svakodnevicu uz Philips DryCare Prestige sušilo koje štiti i njeguje kosu iznutra, te StyleCare Prestige Auto Curler za kovrče i Philips StraightCare Sublime aparat za ravnanje kose s kojima u jednom potezu postižete željene rezultate. Svaku damu oduševit će i Philips Lumea Prestige, uređaj za otklanjanje dlačica uz koji će koža biti mekana poput svile.

Sve što je potrebno učiniti kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju "Dan žena u Mepas Mallu" saznajte ovdje. Nakon obavljene kupnje sve potrebne podatke upišite u posebno dizajniranu Facebook aplikaciju.

Sigurni smo da će svaki od ovih aparata oduševiti vaše majke, prijateljice, djevojke i sestre, stoga požurite i sudjelujte u našem natječaju, te osvojite vrijedne nagrade kojima ćete zasigurno izmamiti osmijeh dragoj ženi.

Svim pripadnicama ljepšeg spola od srca želimo sretan Dan žena!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close