18.03.2018

Dan dječjeg kazališta u Mepas Mallu

Dan dječjeg kazališta u Mepas Mallu - Nedjelja 18.03.2018. od 18:00 sati na 3. katu centra
Gospodarstvo / Promo | 15. 03. 2018. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obilježavamo Dan dječjeg kazališta u Mepas Mallu, a ovim povodom, sve male i velike zaljubljenike u teatar očekuje nedjelja iz snova uz zanimljive i poučne predstave Abeceda književnosti i Kufer pun radosti!

Abeceda književnosti je nastala u suradnji sa pedagozima i nastavnicima osnovih i srednjih škola, a Mali teatar Mostar i akademski glumci izvest će ovu poučnu komediju koja prati nastavni plan i program govoreći o piscima naše, ali i svjetske književnosti, u nedjelju 18.03. od 18:00 sati na 3. katu Mepas Malla.

Abeceda književnosti je zamišljena kao jedan sat jezika gdje se na opušteniji i šaljiviji način govori o bajkama, basnama, poeziji, piscima, ali i životnim poukama i vrijednostima.

Nakon Abecede književnosti zabava se nastavlja uz predstavu Kufer pun radosti koju izvodi svima omiljeni Klaun Šeširko. U predstavi mališani će se susresti sa breakdance akrobacijama, veselim cirkuskim vještinama i raznim zabavnim trikovima koji na zanimljiv način prikazuju svakodnevne situacije.

Posjetite Mepas Mall ovu nedjelju i uživajte u Danu dječjeg kazališta, zabavnim pričama o životu i ljubavi za sve uzraste i stvorite najljepše uspomene sa vašom obitelji!

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close