Kinder, Spiel und Spaß

Dajte djeci malo mogućnosti i evo što ćete dobiti?

Besplatna radionica za djecu i mlade održati će se u subotu, 15.09.2018. u 10 sati u Vokabula - centru za njemački jezik, u tržnom centru Rondo na I. katu, a doći se može uz prethodnu rezervaciju mjesta.
Gospodarstvo / Promo | 13. 09. 2018. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako bismo novu školsku godinu dočekali spremni i na njemačkom, pripremili smo super zabavnu radionicu naziva Kinder, Spiel und Spaß (Djeca, zabava i igra) gdje će djeca kroz igre i timska natjecanja naučiti najzanimljiviji vokabular i izraze koji su ujedno najbitniji za školsku svakodnevnicu.

Budući da se kroz pokret najbolje uči u učionici ćemo otkrivati i istraživati skriveni vokabular školske svakodnevnice. Za djecu smo pripremili zanimljive poklone i nagrade i jedva čekamo da ih podijelimo našim pobjednicima.

Besplatna radionica za djecu i mlade održati će se u subotu, 15.09.2018. u 10 sati u Vokabula - centru za njemački jezik, u tržnom centru Rondo na I. katu, a doći se može uz prethodnu rezervaciju mjesta.

Djeca uče drugačije

Djeca uče drugačije. Mi u Vokabuli to znamo. Zato smo za naše tečajeve osmislili programe posebno prilagođene mališanima i to u tri starosne grupe: predškolska djeca 3-6, mali juniori 7-10 godina i veliki juniori 11-15 godina.

Foto: www.vokabula.com / Kinder, Spiel und Spaß

Ova radionica je prilagođena i posebno osmišljena za djecu osnovnoškolskog uzrasta (od 7 do 15 godina), a tematske cjeline radionice su prilagođene uzrastima djece od 7 do 10 i 11 do 15 godina.

Što možete očekivati na ovoj radionici?

Mi vjerujemo da se učenje njemačkog i zabava ne isključuju. Vaši mališani će kroz igru, zabavu, natjecanje, boje, ples i glazbu naučiti osnove njemačkog jezika, te će imati mogućnost da otkriju vlastiti potencijal i kreativnost.

Predznanje iz njemačkog jezika za ovu radionicu nije potrebno.

Što možete očekivati:

  • Kreativna i zabavna radionica koja garantira obilje zabave, igre, boje, glazbe i smijeha
  • Nećemo Vas pustiti da odete kući praznih ruka (ne morate nositi „kesu“)
  • Besplatno osvježenje i grickalice za mališane, ali i za roditelje
  • Upoznajte najcool profesore njemačkog jezika u Mostaru
  • Djeca će otkriti svoj kreativni potencijal i na zanimljiv način obogatiti i usvojiti novi vokabular na njemačkom
  • Učenje u opuštenoj, razigranoj i motivirajućoj atmosferi
  • Profesionalnog fotografa!

Neka igre započnu

Vokabula-centar ovim putem srdačno poziva sve zainteresirane roditelje i djecu da dođu na 60-minutnu besplatnu radionicu gdje će djeca otkriti svoj vlastiti potencijal i kreativnost uz obilje igre, zabave, natjecanja, boje, plesa i glazbe. Djeca mlađa od 7 godina su također srdačno pozvana i naši predavači jedva čekaju da igraju zanimljive igrice s njima.

Foto: www.vokabula.com / Kinder, Spiel und Spaß

Ova radionica je besplatna, no predlažemo da što prije rezervirate mjesto na broj 0800 800 03 (besplatni info broj) ili jednostavno ispunite vrlo kratki formular, jer je broj mjesta ograničen.

INFORMACIJE:

Kada: Subota 15.09.2018. u 10 sati

Gdje: Učionice Vokabula-centra na Rondou (Tržni centar Rondo, I. kat, iznad NLB banke)

Prijava: 0800 800 03 (besplatni info broj) ili online formular (traje kraće od 30s)

Dakle, koji je Vaš izgovor? Svratite u Vokabula-centar na Rondou u subotu, 15.09. u 10 sati, i saznajte što sve djeca mogu ako im date samo malo mogućnosti.

 

Dođite i uvjerite se. Učite s osmijehom!

Vidimo se u Vokabuli!

Kopirati
Drag cursor here to close