Strateško partnerstvo

CONFIGgroup -  osnovano strateško partnerstvo tvrtki Config, HERA i BreakPoint

Model strateškog partnerstva prepoznat je kao model rasta tvrtki na lokalnoj, regionalnoj i globalnoj razini.
Gospodarstvo / Promo | 18. 12. 2018. u 13:05 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspješne IT tvrtke Config, HERA i BreakPoint potpisale su sporazum o strateškom partnerstvu s ciljem zajedničkog nastupa na tržištu. Članice grupacije CONFIGgroup su i tvrtke Inspirit i eCard koje posluju untar tvrtke Config.

Model strateškog partnerstva prepoznat je kao model rasta tvrtki na lokalnoj, regionalnoj i globalnoj razini.

Usluge ove grupacije će trebati svima koji prepoznaju u kojem smjeru ide tehnološki napredak

Nastojimo istaknuti i očuvati vrijednost društvenoodgovornog i održivog poslovanja, kako bi se naš rad prepoznao u rastu društva i zajednice u kojoj djelujemo. Značajne društvene i tehnološke novine su same po sebi veliki izazov, u koji nastojimo zagristi ovim umrežavanjem.

"Zajedno možemo postići velike, važne i dugoročne poslovne i društvene ciljeve. Osim toga, naša suradnja nam pomaže i u razvitku održive konkurentske prednosti.“ – misao je koju dijele sve članice grupacije

 

Foto: PR / CONFIGgroup -  osnovano strateško partnerstvo tvrtki Config, HERA i BreakPoint

Svojim proizvodima i uslugama ove tvrtke olakšavaju razne segmente poslovanja i obrazovanja prateći svjetske trendove, ali tiho i hrabro uvode i tehnološke reforme  u najznačajnijim oblastima  našeg društva.

Inspirirane rastućim razvojem naprednijih zemalja, implementiraju ideje koje zrcale budući tehnološki razvoj društva. Kvalitetom usluga, vizijom i idejama koje ulažu ne ostavljaju društvu puno izbora – globalizacija i tehnološka reforma se ne može izbjeći. U grupaciji tvrde da klijentske potrebe prepoznaju daleko ranije od samog klijenta.

Grupacijom postižemo vrijedan networking naših tvrtki kojim dolazimo do značajnog uspjeha

Motivi suradnje koje smo prepoznali:

- otvaranje prema ljudima i tvrtkama koje dijele zajedničku viziju;
- otvaranje novim tržištima;
- implementiranje rješenja za dobrobit tvrtki, grupacije, društva i regije;
- dijeljenje resursa za razvoj i inovacije;
- dijeljenje znanja;
- inovativni proizvodi čiju potrebu raznim segmentima društva nameće tehnološki razvoj;
- kompletna rješenja za poslovne i društvene probleme i anomalije

Tvrtke će i dalje ostati neovisne u svom poslovanju, međutim sa strateškim partnerstvom osigurat će se brži i kvalitetniji rast, kao i prepoznatljivost na međunarodnom tržištu.

U čemu smo drugačiji?

CONFIGgroup tržištu nudi cjelokupna rješenja za poslovne i obrazovne procese  kojezadovoljava potrebe svih segmenata društva i gospodarstva:

-ugostiteljstvu, turizmu i maloprodaji nezaobilazan HoReCa kanal s ConfigPOS rješenjem za fiskalizaciju – softver namijenjen kompletnoj podršci i povećanju produktivnosti ovakvog poslovanja

- digitalna transformacija poslovanja s novom generacijom ERP integriranog rješenja – poslovno informacijskih sustav -  „HECTOR

- pioniri u obrazovnoj revoluciji u regiji – platforme eUnivesity i eLearning

Foto: PR / CONFIGgroup -  osnovano strateško partnerstvo tvrtki Config, HERA i BreakPoint

Ivan Dragoje, vlasnik i generalni direktor je izjavio: „Ideja o udruživanju i okrupnjavanju pojavila se sukladno kretanjima tržišta i rastu Configa, a na osnovu dugogodišnjeg poznanstva i suradnje odlučili smo se na taj korak sa tvrtkama HERA i BreakPoint. Na moju inicijativu, zajedničkim dogovorom okupili smo se pod imenom CONFIGgroup. Udruženim snagama, na samom početku potpisali smo dva velika ugovora, a u narednoj godini povećat ćemo naša ulaganja u zajedničko razvijanje vlastitih rješenja bez straha da smo jedni drugima konkurencija, već se samo nadopunjujemo s postojećim rješenjima i ulažemo u edukaciju.“

Ivica Ćorić, suvlasnik i generalni direktor je rekao: „Tvrtka HERA se odlučila za ovo strateško partnerstvo s ciljem postizanja sinergijskog efekta kroz suradnju s tvrtkama koje imaju s nama komplementarne proizvode.  Ovo strateško partnerstvo omogućava objedinjavanje naših resursa, posebice ljudskih, bolje tržišno pozicioniranje i veću konkurentnost, naročito kada su u pitanju veći projekti.“

Admir Šehidić, suvlasnik i generalni direktor navodi: Članice grupacije odlučile su se fokusirati i posvetiti razvoju i unaprjeđenju onoga u čemu imaju znanje i iskustvo, gdje su već prepoznate po kvaliteti proizvoda i usluge, u dijelu u kojem sve već imaju reference.

Vjerujemo da će i klijenti prepoznati želju grupacije CONFIGgroup da zajedno kreiraju nova i bolja rješenja za poslovne izazove sa kojima se svakodnevno sreću.

Kopirati
Drag cursor here to close