Uz velike popuste

Čapljina: Otvorena preuređena dm prodavnica

Povodom ponovnog otvorenja, dm je za sve kupce pripremio popust od 15% na ukupnu kupovinu obavljenu u razdoblju od 25.1. do 27.1.
Gospodarstvo / Promo | 25. 01. 2018. u 18:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Čapljini, na adresi Metkovačka bb, otvorena je preuređena dm prodavnica.

U ugodnom ambijentu renoviranog prodajnog objekta kupci ponovno mogu potražiti željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, za bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane.

''Pored stalnog širenja prodajne mreže, kontinuirano ulažemo u održavanje i osvježenje enterijera postojećih prodajnih objekata, kako bi našim kupcima uvijek osigurali jedinstven doživljaj kupovine. Uz vizualna osvježenja, bogatim asortimanom proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih brendova, želimo oplemeniti potrebe naših kupaca“, izjavio je Ante Milićević, regionalni menadžer dm-a.

Povodom ponovnog otvorenja, dm je za sve kupce pripremio popust od 15% na ukupnu kupovinu obavljenu u razdoblju od 25.1. do 27.1., ali i nagradnu igru u okviru koje najsretnije, do 1.2.2018., očekuju vrijedne nagrade.

Prva nagrada je mašina za pranje i sušenje rublja, druga Nutribullet, dok preostali nagradni fond čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM.

Svim današnjim posjetiteljima ovog preuređenog prodajnog objekta dm je priredio sjajnu zabavu i posebne pogodnosti. Tako su otvorenje upotpunili zanimljivi sadržaji za kupce, kao što je nagradna igra „kolo sreće“, u kojoj su imali priliku osvojiti razne poklone, za svaku kupovinu dm je darivao trajni ceker a za kupovinu iznad 50 KM kišobran. Najmlađe posjetitelje zabavljali su klaun, maskote iz crtanih filmova i animatori za oslikavanje lica.

Radno vrijeme dm prodavnice u Čapljni je od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

Kopirati
Drag cursor here to close