Već 28 godina

Cafe Brazil je ''must have''

Ukoliko niste probali njihove proizvode svakako vam preporučujemo da požurite do najbliže trgovine i uvjerite se u njihovu kvalitetu.
Gospodarstvo / Promo | 18. 10. 2018. u 13:52 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na svečanoj promociji koja je održana 9. listopada 2018. godine u hotelu Holiday u Sarajevu, proglašeno je 100 najboljih brendova koje svaka vodeća trgovina u BiH mora imati. U konkurenciji od 400 brendova koje je predložila Istraživačka agencija Nielsen iz Sarajeva, trgovci su glasovali putem online upitnika i odabrali najbolje iz ponude.

Upravo je ovo ''Must Have'' priznanje pripalo i  CAFÉ BRAZIL  kao jednom od vodećih domaćih proizvođača kave u BiH, a u kojem su trgovci i potrošači prepoznali kvalitetu te zasluženo CAFÉ BRAZIL postavili na tron sa najuspješnijima u poslovanju.

Foto: Promo / Brazil kava je must have

Kompanija Eurovip je izgradila ime CAFÉ BRAZIL koje traje već 28 godina, koje se temelji na izvrsnoj kvaliteti, originalnoj domaćoj recepturi, korištenju najsuvremenije tehnologije koja omogućuje punoću okusa i savršenu aromu  njihovih proizvoda. Članica su Udruženja kupujmo i koristimo domaće, pa ih ta zvjezdica ''Kvalitetan proizvod-proizvedeno u BiH'' ubraja među dva vodeća prerađivača kave u BiH.

Ukoliko niste probali njihove proizvode svakako vam preporučujemo da požurite do najbliže trgovine i uvjerite se u njihovu kvalitetu.

Pratite i njihove profile na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) na kojima možete pročitati zanimljive tekstove vezane za najdraži napitak kao i osvojiti Cafe Brazil proizvode kojima nagrađuju svoje vjerne pratitelje!

Kopirati
Drag cursor here to close