CA

CENTRAL AGENT - Dezinfekcija i odvoženje auta na tehnički pregled

CENTRAL AGENT klijentima nudi potpuno besplatno uslugu dezinfekcije i odvoženja auta na tehnički pregled i obavljanje svih popratnih radnji potrebnih za registraciju.
Gospodarstvo / Flash | 27. 03. 2020. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vrijeme preporuka nadležnih institucija za minimalnim kretanjem stanovništva zbog zaraze virusom COVID-19, kao društveno odgovorni i aktivno posvećeni prevenciji te osiguranju najvrjednijeg – života i zdravlja klijenata i uposlenika, CENTRAL AGENT klijentima nudi  potpuno besplatno uslugu dezinfekcije i odvoženja auta na tehnički pregled i obavljanje svih popratnih radnji potrebnih za registraciju.

Iako klijenti često sami žele odvesti svoj auto na tehnički pregled da bi se uvjerili u tehničku ispravnost, preporuka je da mi to učinimo za vas.

Ukoliko se ipak odlučite da to učinite sami, nazovite nas kako bismo vam osigurali termin za ranije navedene radnje, radi kraćeg zadržavanja na tehničkom pregledu u vrijeme povećane opasnosti od zaraze.

S ugovorenom policom obveznog autoosiguranja, prilikom odvoženja auta na tehnički pregled dezinfekciju radimo ukoliko klijent želi, a pritom ne morate brinuti hoće li navedene usluge biti obavljene stručno i odgovorno, jer su uposlenici pokriveni policom osiguranja od profesionalne odgovornosti, tako da u slučaju štete istu nadoknađuje osiguravajuće društvo.

Prije samog produženja registracije auta, u slučajevima kad je to potrebno, radi dijagnostike ili otklanjanja kvara, a u cilju pripreme vozila za odlazak na tehnički pregled, nudimo uslugu odvoženja auta u servisno-remontni centar u dogovoru s klijentom.

Benefiti koje klijent ostvaruje prilikom zahtjeva za odvoženje auta na tehnički pregled ogledaju se u uštedi vremena, vlastitoj i zaštiti najbližih u vrijeme povećane opasnosti od infekcije virusom, oslobađanju od odgovornosti i nepotrebnih troškova. Kako bismo umanjili sve rizike povezane s epidemijom, naši uposlenici, pored stručnog i odgovornog pristupa poslu poduzimaju sve mjere prevencije i zaštite (maske, rukavice, dezinfekcijska sredstva), kako bi klijentima omogućili potpunu sigurnost.

Naša usluga se ogleda u preuzimanju vozila na odabranoj adresi, odvoženje vozila na tehnički pregled, dezinfekciju, obavljanje svih radnji potrebnih za registraciju auta i povratak na odabranu adresu u dogovoru s klijentom.

Budite nam zdravi i odgovorni prema sebi i svom zdravlju uz Central agente koji su vam na raspolaganju!

Uslugu možete ostvariti pozivom ili porukom na brojeve 061/007-001 ili 063/007-001, a možete nas posjetiti na web stranici www.central-agent.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close