Intera TP

Budite jači, brži i precizniji dok uživate u svom poslu! Naučite SolidWORKS

Svejedno jeste li konstruktor, dizajner, inovator, student ili hobist – SolidWORKS je alat koji će Vam omogućiti da radite brže, fleksibilnije i pametnije.
Gospodarstvo / Promo | 27. 09. 2018. u 14:26 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SolidWORKS pokriva kompletan proces dizajna - od konstrukcije i validacije do tehničke komunikacije i upravljanja podacima. Intuitivno sučelje i integrirani softver zajedno rade i pružaju Vam slobodu da se usredotočite na svoj proizvod, a ne na alat.


Prednost SolidWorks-a je prije svega jednostavnost korištenja i za razliku od sličnih CAD alata, vrlo je intuitivan i "user friendly", ali istovremeno i s respektabilnim mogućnostima u odnosu na slične alate ove vrste. Brojka od preko dva milijuna korisnika najbolje pokazuje njegovu korisnost u tehničkim i dizajnerskim strukama.

Oblikujte i dotjerajte sve modele dijelova, formirajte sklopove sa jasnim geometrijskim relacijama među dijelovima, i u konačnici, kreirajte precizne 2D crteže koji će se automatski ažurirati čim promijenite svoj 3D model.

SolidWorks će ažurirati dimenzije, tablice i bilješke o novim vrijednostima sa 100% točnosti, također će ažurirati pridružene sastavnice materijala.

Ova obuka je namijenjena svima koji imaju želju ući u svijet 3D modeliranja i dizajna tj. svima koji se bave oblikovanjem, konstruiranjem ili dizajnom bilo koje vrste i koji žele svoje ideje prenijeti u 3D svijet.

Sažetak plana i programa obuke možete pogledati ovdje. Certifikat koji izdajemo potvrđuje sva znanja stečena na obuci.

Obuka traje 36 sati, a predavanja se održavaju u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka (Bišće polje bb, Mostar) učionica CODE (drugi kat), dva ili tri puta tjedno po tri školska sata u popodnevnim satima, a točni termini su fleksibilni i stvar su dogovora sa polaznicima. Tipično je to radnim danima od 17 do 20h, ali nije isključeno da se polaznici usuglase i za nastavu vikendom.

Cijena obuke je 620 KM i može se platiti VISA kreditnom karticom (Unicredit banka) na max. 6 rata, a cijena s popustom za gotovinsko/virmansko plaćanje iznosi 590 KM (PDV uključen). Za prijave do 5.10.2018. ostvaruje se popust od 10%. Poseban popust od 20% imaju studenti i srednjoškolci.

Planirani termin početka obuke je 23.10.2018. u 17h.
Prijave su otvorene do petka 19.10.2018.

Imate dodatnih pitanja? Javite nam se: [email protected]

Prijavite se!

Kopirati
Drag cursor here to close