Intera TP

Budite jači, brži i precizniji dok uživate u svom poslu! Naučite SolidWORKS!

Prijave su otvorene do petka 8.6.2018., a planirani termin početka obuke je 12.6.2018. u 17 sati.
Gospodarstvo / Promo | 14. 05. 2018. u 15:17 Bljesak.info
Kopirati

Svejedno jeste li konstruktor, dizajner, inovator, student ili hobist – SolidWORKS je alat koji će Vam omogućiti da radite brže, fleksibilnije i pametnije.

SolidWORKS pokriva kompletan proces dizajna - od konstrukcije i validacije do tehničke komunikacije i upravljanja podacima. Intuitivno sučelje i integrirani softver zajedno rade i pružaju Vam slobodu da se usredotočite na svoj proizvod, a ne na alat.

Prednost SolidWorksa je prije svega jednostavnost korištenja i za razliku od sličnih CAD alata, vrlo je intuitivan i "user friendly", ali istovremeno i s respektabilnim mogućnostima u odnosu na slične alate ove vrste. Brojka od preko dva milijuna korisnika najbolje pokazuje njegovu korisnost u tehničkim i dizajnerskim strukama.

Oblikujte i dotjerajte sve modele dijelova, formirajte sklopove sa jasnim geometrijskim relacijama među dijelovima i u konačnici, kreirajte precizne 2D crteže koji će se automatski ažurirati čim promijenite svoj 3D model.

SolidWorks će ažurirati dimenzije, tablice i bilješke o novim vrijednostima sa 100% točnosti, također će ažurirati pridružene sastavnice materijala.

Ova obuka je namijenjena svima koji imaju želju ući u svijet 3D modeliranja i dizajna tj. svima koji se bave oblikovanjem, konstruiranjem ili dizajnom bilo koje vrste i koji žele svoje ideje prenijeti u 3D svijet.

Prijave su otvorene do petka 8.6.2018., a planirani termin početka obuke je 12.6.2018. u 17 sati.

Broj sudionika je ograničen, više infomacija možete dobiti na linku.

Kopirati