Kako buba kaže

Buba Vakuba: Dječja štednja nikad nije bila zabavnija

Buba kaže: štedite zrno po zrno. Ova vrsta štednje omogućava minimalan iznos uplata i to od: 25,00 KM mjesečno, 75,00 KM kvartalno ili 150,00 KM polugodišnje i to uz fiksnu kamatnu stopu na period od pet, sedam ili deset godina.
Gospodarstvo / Promo | 27. 11. 2018. u 12:52 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vesela i vrijedna pčelica radilica koju ovih dana možemo vidjeti na portalima i socijalnim mrežama, zapravo je buba Vakuba - simbol dječje štednje Vakufske banke.

Simpatična poruka „Kako buba kaže“ skreće pažnju na to da dječija štednja nikad nije bila jednostavnija i zabavnija i da će donijeti veselje i korist kako djeci, tako i roditeljima.

A buba kaže: štedite zrno po zrno. Ova vrsta štednje omogućava minimalan iznos uplata i to od: 25,00 KM mjesečno, 75,00 KM kvartalno ili 150,00 KM polugodišnje i to uz fiksnu kamatnu stopu na period od pet, sedam ili deset godina.

Neka dječije kasice zamijeni Vakuba štedna knjižica

Briga o djetetu počinje i prije njegovog rođenja i traje minimalno do punoljetstva, zato je važno od najranije starosne dobi usmjeravati dijete na štednju i podsticati njegove odgovornosti.

Zbog toga je Vakufska banka kreirala oblik dječije štednje koja omogućava uplate manjih iznosa (već od 10.00 KM) i to uz fiksnu kamatnu stopu  koja se obračunava mjesečno, a pripisuje po isteku oročenja.

Letite slobodno sa Vakubom

Želite li bezbrižno letjeti kao Vakuba, izaberite slobodnu štednju koja daje mogućnost uplate različitih iznosa u skladu sa odabranim rokom oročenja. Slobodna štednja omogućava i isplate za vrijeme trajanja oročenja u vrijednosti minimalnog oročenog iznosa (500,00 KM, 750,00 KM i 1.000,00 KM). Kamata se obračunava dnevno po ugovorenoj fiksnoj kamatnoj stopi prema stanju depozita na dan obračuna.

„Vakufska banka nudi pouzdano, jako i stabilno partnerstvo svim fizičkim i pravnim subjektima u zemlji i inostranstvu. Među našim brojnim proizvodima i uslugama nalazi se i dječija štednja sa simboličnim likom bube Vakube koja će, nadamo se, postati prijatelj naših klijenta - zabaviti najmlađe, a roditeljima omogućiti kvalitetnu štednju i brigu manje u budućnosti njihove djece“, poručili su iz Vakufske banke.

Više informacija o dječjoj štednji i drugim proizvodima Vakufske banke pronađite na www.vakuba.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close