Split

Brand MojSan na međunarodnom sajmu Adriatic Design Expo 2017 - Namještaj & više

MojSan je regionalno poznata moderna industrija sustava za spavanje sa politikom kvaliteta izgrađenom u skladu sa najvećim svjetskim i europskim standardima u ovoj oblasti.
Gospodarstvo / Promo | 24. 11. 2017. u 17:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlastiti proizvodni asortiman brand MojSan je obogatio novom linijom proizvoda specijaliziranih za opremanja hotela i ostalih  smještajnih kapaciteta u skladu sa najvišim normama u ovoj oblasti.

Tim povodom realiziran je nastup i prezentacija proizvoda
na sajmu Adriatic Design Expo 2017 - Namještaj & više, u Splitu 22.-25.11.2017. godine.

Madraci hotelskog programa zadovoljavaju visoke kriterije čvrstoće i teškogorivosti materijala prema EU normama propisanim
za proizvode ove namjene.

U ponudi su pored madraca i box spring kreveti te kompletan posteljni program u potpunosti prilagodljiv  specifičnim zahtjevima.

MojSan je regionalno poznata moderna industrija sustava za spavanje sa politikom kvaliteta izgrađenom u skladu sa najvećim  svjetskim i europskim standardima u ovoj oblasti.

Korištenje ekološki prihvatljivih materijala, implementacija sustava upravljanja  kvalitetom, unaprijeđenje proizvodnog ciklusa, edukacija vlastitih ljudskih resursa te monitoring cijelog procesa je od samog početka u fokusu branda MojSan.

"Poslovanje u 21. stoljeću i moderni trendovi su nam bili izazov kojem smo se uspješno odazvali i postali prepoznatljivo ime
u industriji sistema za spavanje u BiH i šire. Naša želja da budemo vrhunski u ovom segmentu rezultirala je činjenicom da
je MojSan sudjelovao u opremanju svih značajnijih i većih projekata novih hotela u BiH u posljednjih nekoliko godina", kažu u ovoj  kompaniji.

Kopirati
Drag cursor here to close