Helen Doron

BOOKFEST - Zagarantirana zabava uz darivanje i razmjenu knjiga

Inspiracija za ovogodišnju kampanju, 'Readers are Leaders', bio je upravo prošlogodišnji 'Bookfest' organiziran od strane Helen Doron škole u Mostaru.
Gospodarstvo / Promo | 03. 05. 2018. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Helen Doron škole diljem svijeta i ove se godine ujedinjuju u globalnim projektima kako bi naglasile da je pravi junak svatko tko koristi svoje sposobnosti kako bi pomogao drugima. Ove je godine poseban naglasak stavljen na važnost čitanja i promicanje kulture čitanja među djecom i mladima.

Inspiracija za ovogodišnju kampanju, 'Readers are Leaders', bio je upravo prošlogodišnji 'Bookfest' organiziran od strane Helen Doron škole u Mostaru.

Čitanje poboljšava pamćenje, proširuje vokabular te djeci pomaže lakše učiti i usvajati nova znanja.

Budući da smo prošle godine ostvarili pozitivnu suradnju s Narodnom knjižnicom Mostar i Narodnom bibliotekom Mostar te im darovali prikupljene knjige, odlučili smo se i ove godine tradicionalno nastaviti u pozitivnom duhu i prikupiti još veći broj knjiga za sve knjigoljupce koji ih posuđuju.

Uz prigodan zabavni program i razne vrste igara za djecu zabava je zagarantirana.

Pozivamo vas da proširite vijest i pozovete što više prijatelja te ponesete knjigu koju želite razmijeniti i knjigu ili knjige koje želite darovati.

Bookfest će se održati u subotu, 5. svibnja 2018. na platou Mepas Malla od 17 do 19 sati.

Događaj će i ove godine biti zabilježen kamerama budući da je projekt natjecateljskog karaktera. Video uradak će pratiti čitav razvoj i implementaciju ideje te će se naći na službenoj stranici projekta na kojoj će se moći glasovati za najbolji video.

Dođite i podržite ovu pozitivnu akciju i druženje! Darujte i pronađite knjigu za sebe i dobro se zabavite! Budite pozitivna promjena koju želite vidjeti u svojoj zajednici!

 

Kopirati
Drag cursor here to close