Workshop

BLUESKY Nails akademija stiže u Mostar, prijave u tijeku

Prijave za BLUESKY workshop otvorene su do 25.1.2019. na tel +387 63 825 580. Broj mjesta je ograničen!
Gospodarstvo / Promo | 14. 01. 2019. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći svjetski brend u svijetu manikira - BLUESKY po prvi put stiže u Mostar 31. siječnja, kako bi prezentirao svoje vrhunske proizvode i novosti nail dizajna na jednodnevnom workshopu.

BLUESKY Vam pruža mogućnost da uz stručne edukatore naučite sve o nail artu, kao i da se profesionalno usavršite.

Priznati i više puta nagrađivani master edukatori Katarina Palunčić – Jovanović i Darko Bokanić Vrućinić, predstavit će najnovije BLUESKY proizvode, prezentirati trendove dizajna noktiju, obučiti vas izradi novih formi, ukazati na nedostatke i probleme u radu te shodno tome ponuditi najbolja rješenja.

Foto: PR / BLUESKY Nails akademija stiže u Mostar

Kao globalni brand ljepote koji pomaže ženama da lako otkriju krajnju ljepotu u svakodnevnom životu, a nail tehničarima olakšava posao, BLUESKY gleda u budućnost uvijek jedan korak ispred brzih trendova i tehnika noktiju.

Klijenti su središte BLUESKY strategije, a kontinuirani razvoj, obrazovanje i usavršavanje nail tehničara je prioritet. Obukomo svim novim tehnikama i krajnjem korištenju te primjeni BLUSKY proizvoda, postiže se tražena izvrsnost.

Kao što svaki tehničar ljepote zna, vrlo je važno ne samo konstantno se ažurirati najnovijim otkrićima na beauty području, nego i usavršavati praktične vještine te zadovoljiti zahtjeve tržišta, a upravo to vam nudi BLUESKY workshop.

Brend BLUESKY je nagrađen i priznat od strane Komore ljepote i kozmetike među 1000 tvrtki za izvrsnu kvalitetu proizvoda, istraživanje i razvojne procese, proizvodne pogone, kao i za ulaganje u kontinuiranu edukaciju svojih zaposlenika. Svi proizvodi su odobreni od glavnih regulatora i vlasti širom svijeta.

Asortiman proizvoda tvrtke BLUESKY je raznolik, nudi raznoliku paletu s više od 1000 boja gelova za nokte, kao i proizvode za održavanje i pribor koji su prikladni za profesionalce; Gelove, lakove za nokte, Pro alate, setove, itd.Prekrasne BLUESKY boje obdarene su prirodnom jedinstvenom formulom, bez mirisa ili drugih štetnih sastojaka kao što su formaldehid, živa ili olovo.

Po uspješnom završetku workshopa u Mostaru svi polaznici dobit će prigodne BLUSKY poklone.

Prijave za workshop otvorene su do 25.1.2019. na tel +387 63 825 580. Broj mjesta je ograničen!

Kopirati
Drag cursor here to close